Racerkører - mød hurtig kvinde på banen og privat

24-årige racerkører Michelle Gatting er lige nu aktuel i racerklassen Danish Superturisme og i tv-programmet Sådanmark. Følg hende på TV 2 Lorry hele denne weekend.

00:55

Se kort interview med 24-årige Michelle Gatting om dengang hun startede som lille pige med at køre gokart - og om at kvinde i motorsport. Se meget mere til Michelle Gatting i programmet Sådanmark og i racerløbet Danish Superturisme i weekenden.

Denne weekend kan du møde den 24-årige racerkører Michelle Gatting fra Vedbæk i hele tre forskellige programmer på TV 2 Lorrys egen kanal, Lorry+ og tv2lorry.dk

Første gang er i aften fredag, hvor hun kl. 18.35 er gæst i programmet Sådanmark - med genudsendelse fredag kl. 21.20. Og på tv2lorry.dk i serien Sådanmark

Læs også 24-årig racerkører: Hun kører hurtigere end mændene

Lørdag vises anden del af interviewet med Michelle Gatting i Så'Danmark kl. 18.35 - med genudsendelse søndag kl. 10.55 og 18.35. Og ligeledes på tv2lorry.dk i serien Sådanmark 

På søndag d. 6. maj går startskuddet for andet løb (eller afdeling, som det hedder) i racerbils-serien Danish Superturisme 2018. 

Her kan du følge Michelle Gatting og de andre racerkørere live direkte fra Ring Djurslandfra kl. 13.40 og fire timer frem - også på TV 2 Lorrys egen tv-kanal, Lorry+ eller tv2lorry.dk.  

Michelle kæmper med i toppen 

Michelle Gatting debutterede i år som kører i Danish Superturisme klassen, hvor markerede sig allerede i første løb i april, som en der vil være med i toppen. 

00:39

Se Michelle Gatting kæmpe sig fra en fjerdeplads til en førerposition i andet heat af første afdeling af Danish Superturisme 2018. En position hun desværre ikke holdt pga. en staf.

Luk video

Hun er en af de kørere, som bl.a. kommentatorer ved Danish Superturisme Thomas Wulff mener kan ende på podiet. Efter første heat i første løb sagde Thomas Wulff sådant her om Michelle Gattings debut.

Læs også Se racerkørerens "kontor" - og følg hende live på banen i dag

- Michelle Gatting var med blandt de absolut hurtigste. Hun har etableres sig i klassen. Hun har allerede været i nærkontakt med nogle af drengene. Hun har også skældt lidt ud. Hun har også smilt til os. Hun har vundet vores hjerter. Det er fuldstændigt som jeg forventede at Michelle Gatting gør, fordi hun har det her iltre temperament og så vender hun sig om og smiler til os, og så er alt tilgivet. En gave til den her klasse.

04:09:47

Se hele første afdeling af racerløbet Danish Superturisme her - og anden afdeling på søndag

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik