Fem træfældere anholdt under nabostrid i whiskybæltet

Nordsjællands Politi efterforsker nu, hvad der ligger bag natlig træfældning i rigmandskvarter.

En nabostrid i et velhaverkvarter i Vedbæk i Nordsjælland førte natten til torsdag til anholdelse af fem personer.

De fem befandt sig i en have til en ejendom på Fredheimvej, som løber fra Rungsted Strandvej og ned mod Øresund. Her var de i færd med at fælde træer.

- Vi har klokken tre anholdt fem personer, der var ved at fælde træer med motorsave. Det er nogle nabostridigheder, som ligger bag, men hvad det nærmere går ud på, det ved vi ikke endnu, fortæller pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

Politiet har sigtet de fem for overtrædelse af straffelovens paragraf 291 om hærværk og for straffelovens paragraf 264 om husfredskrænkelser.

- Der er ikke tale om personer, der selv bor i området, men hvem der har sendt dem, skal vi nu til at finde ud af gennem efterforskningen, siger Henrik Suhr.

Villaerne på Fredheimvej ligger i den absolut dyre ende af prisskalaen på boligmarkedet. Blandt andet er en bolig på vejen i øjeblikket til salg for 20 millioner kroner.

Skats offentlige ejendomsvurdering afslører også, at huspriserne på vejen er for velhavere. Den ejendom på vejen, som er vurderet højest har ifølge Skat en værdi på 34 millioner kroner.

Det bliver nu op til politiets efterforskere at afgøre, om der skal rejses flere sigtelser i forbindelse med nabostriden.

Dernæst bliver det op til anklagemyndighedens jurister at vurdere, hvorvidt sagen kan afgøres med et bødeforlæg, og hvor stort det i givet skal være.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere