Tusindvis af festivalgæster har sprunget køen over

10.000 gæster har siden åbningen af årets Roskilde Festival benyttet sig af app'en Fast Track, der giver mulighed for at springe bestillingskøen over.

I mere end 50 boder på Roskilde Festival har det i år været muligt at give sig selv en forlomme i de lange køer, der oftest opstår, når 130.000 mennesker skal forplejes på den otte dage lange festival. 

App'en Fast Track har givet festivalgæsterne mulighed for at bestille mad og drikke på forhånd og springe bestillingskøen over.

quote Det er surt at gå glip af starten på en koncert eller de gode røverhistorier i lejren, fordi man står i kø til mad og drikke. 

Frederik Grønlund Scholten, Head of Marketing, 3

I en pressemeddelse skriver teleselskabet 3, som i samarbejde med Roskilde Festival og VOLT har udviklet app'en, at 10.000 festivaldeltagere indtil videre har downloaden den på deres telefon.

- Det er surt at gå glip af starten på en koncert eller de gode røverhistorier i lejren, fordi man står i kø til mad og drikke. Derfor glæder vi os over at se, at festivalgæsterne nyder godt af vores app og løsning på at få nedbragt ventetiderne, siger Frederik Grønlund Scholten, der er Head of Marketing hos 3.

Via app’en kan festivalgæsterne finde mad- og drikkeboder i nærheden med mulighed for Fast Track-bestilling og se, hvad de har på menuen. Betaling foregår inde i app’en, og derfor kan man hente sin mad med det samme ved Fast Track disken, som er markeret med et grønt skilt med to hvide pile. 

- Vi er på Roskilde Festival som eksklusiv partner indenfor mobiltelefoni, og vores ambition er at give den bedst mulige festivaloplevelse via vores teknologi,” siger Frederik Grønlund Scholten.

Flæskestegssandwich på iPhone

Fast Track giver hurtig adgang til mad og drikke fra en række populære boder på Roskilde Festival såsom Halifax, Meyers Madbod, Mummbai, Freshi, Pizza og Pommes East, Dåsen East, Beer Countdown mm. Mest populære produkt i app’en er en flæskestegssandwich.

To timer efter festivalpladsen åbnede onsdag havde Meyers Madbod solgt 500 flæskestegssandwiches via Fast Track.

Top 10 over mest populære bestillinger:

Fast Track kan både downloades til iPhones og Android-telefoner. Flest brugere tilgår app’en fra en iPhone.

Fordeling af Fast Track-brugere pr. mobil brand:

  • iPhone 77%
  • Samsung 6%
  • OnePlus 2%
  • Huawei 1%

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Forsea

Helsingør-færges trick med tobakskuponer var ulovligt

20110831-170245-6-1920x1677we.jpg

Camilla Plum får bøde for nye ulovligheder

Camilla Plum

Efter ny bøde og sur smiley: Camilla Plum svarer igen på Fødevarestyrelsens kritik

image7

playAnja forvandler grumset affaldsprodukt til luksusflødeboller

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere