Skønhedsklinik er nu sigtet 11 gange

Skønhedsklinik i Roskilde bliver ved med at blæse på loven, selvom det koster indehaveren dyrt.

Skønhedsklinikken Cliuniq i Roskilde fortsætter ufortrødent med at holde åbent for kunder. Og det har nu atter fået Midt- og Vestsjællands Politi til at hive bødeblokken frem.

Hele to gange siden fredag i sidste uge har politiet været forbi skønhedsklinikken og konstateret, at den bryder coronaloven.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i deres døgnrapport, at de både fredag og lørdag ved middagstid var forbi Cliuniq, efter de havde modtaget anmeldelse om, at skønhedsklinikken holdt åben.

Ved begge tilsyn konstaterede politiet, at der var kunder i forretningen, og både den mandlige indehaver og den kvindelige medarbejder blev derfor sigtet for at overtræde reglerne om at holde lukket for at begrænse coronasmitten.

Dermed er der nu i alt 11 sigtelser mod skønhedsklinikken for at bryde reglerne. Og det bliver dyrt.

Allerede tilbage i midten af februar, da Cliuniq blev sigtet for syvende gang, oplyste politiet til TV 2 Lorry, at den samlede bødesum oversteg mere end 100.000 kroner.

TV 2 Lorry har mandag været i kontakt med vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi. Han har dog ikke oplysninger om, hvor meget den samlede bødesum nu er oppe på. 

Nægter at betale

34-årige Osman Al Chami, som er indehaver af Cliuniq, har tidligere fortalt, at de ikke har tænkt sig at betale bøderne.

- Jeg bliver jo nødt at forsørge min familie. Jeg lever af mine lønninger. Jeg har ikke fået kompensation under denne her lockdown, så jeg har ikke noget valg, sagde han til DR den 16. februar.

BT fortalte den 11. februar, at den ulovligt åbne klinik dengang havde søgt om kompensation seks gange og fået udbetalt i alt 116.000 kroner.

- Omsætningen får jeg jo her og nu. Så må jeg tage bøderne i retten. Jeg har søgt penge, og jeg har fået et beløb langt under det, jeg har søgt om. Det handler om, at man har noget at leve for, lød det dengang indehaver Osman Al Chami.

Midt- og Vestsjællands Politi har tidligere oplyst til TV 2 Lorry, at Osman Al Chami er i sin gode ret til at tage bøderne i retten, men at politiet ellers ikke har nogen kommentarer til klinikejerens økonomiske kvaler.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

diamant

Politiet søger ejere til stjålne smykker: Er det din diamantring?

20180411-071838-a_49mb.jpg

Kvinde under anklage - tastede 850 borgere til skattesnyd

624917-311

Påkørt af bil: 75-årig kvinde i kritisk tilstand

Mand død på sheltertur.

33-årig mand død efter familietur i shelter

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere