Otte anholdt efter ’uorden’ ved kolonihavehus – togdrift spærret under politiaktion

En politiaktion ved et kolonihavehus nær jernbanen ved Roskilde førte til otte anholdelser.

Togdriften langs jernbanen ved Roskilde var mandag morgen indstillet i omkring en halv time, da politiet rykkede ud i en aktion mod et kolonihavehus, der ligger nær banelegemet.

Her anholdt politiet otte personer, oplyser presseafdelingen i Midt- og Vestsjællands Politi.

Hvad de otte personer er anholdt for, og hvad politiaktionen gik ud på, ønsker politiet ikke at oplyse på nuværende tidspunkt. Politiet fortæller dog, at der endnu ikke er rejst formel sigtelse mod de otte anholdte.

Presseafdelingen i politikredsen kan dog fortælle, at patruljer rykkede ud på baggrund af en anmeldelse, og at der – med politiets ord – var optræk til tumult mellem personerne, hvoraf nogle befandt sig inde i kolonihavehuset, mens andre var kommet til kolonihavehuset.

Ransagede hus og biler

Politiet har efter anholdelsen været i gang med at ransage kolonihavehuset, som ligger i haveforeningen Hvilen, samt biler nær huset.

Ransagning sker, fortæller politiet, for at finde ud af, om der skulle være ”våben eller andet strafbart” i huset eller i bilerne.

Hvilken tilknytning, de otte personer skulle have til hinanden, og hvorfor anholdelse og ransagninger vurderes til at være nødvendigt, ønsker politiet ikke at oplyse.

Tog holdt stille i en halv time

For at sikre sig at personer med tilknytning til huset ikke skulle tage flugten over jernbanen, som kolonihavehuset grænser op til, valgte politiet at indstille togdriften mellem Roskilde og Hedehusene, mens aktionen foregik.

Togene holdt stille i omkring en halv time mellem 07.45 og 08.15, hvilket blandt medførte forsinkelser på afgange til og fra Københavns Hovedbanegård.

Haveforeningen Hvilen ligger tæt på Trekroner station mellem Roskilde og Hedehusene.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

20191011-134929-3-1920x1280we

Mand overdænget med slag og stukket med kniv i København

Genrebillede

Gymnasie ramt af kæmpetyveri: 120 designerstole forsvandt over weekenden

politi 112 politibil

57-årig mand savnes – nu beder politiet om hjælp

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere