Lejere med delebil får ingen P-plads

I Horsehøj, som er en afdeling af Boligselskabet Sjælland, må nogle lejere parkere inde i bebyggelsen, mens andre lejere ikke må.

Det kræver nemlig en parkeringstilladelse, som kun bliver givet til de beboere, som ejer den bil, de kører i. Leaser man sin bil, eller har man delebil, får man ingen p-tilladelse.

Det har Hanne Lærke Sommer heller ikke fået, skriver Dagbladet Roskilde. Hun har fået stillet en bil til rådighed af sin datter, og selv om både hendes eget og datterens navn er på registreringsattesten, er også hun forvist til at parkere, hvor bilen ikke er under opsyn. Det er en helt urimelig forskelsbehandling, mener hun.

Hidtil har hun ikke haft held til at råbe afdelingsbestyrelsen op, og heller ikke fra boligselskabet er der hjælp at hente.

- Hvilke regler der skal gælde, er op til afdelingsmødet at beslutte. Det eneste, vi forholder os til, er, at alle bliver behandlet lige, og at man står som ejer af sin bil, er jo et objektivt kriterie. Det kan man synes er fornuftigt eller ej, men objektivt er det, siger boligselskabets kommunikationschef, Morten Lykkeberg.

Afdelingsbestyrelsen har ikke ønsket at kommentere p-reglerne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

20200924-161621-5-1920x1279we

Bro-formand kritiserer borgmesters ønske om afskaffelse af brobetaling

Køge Bugt Motorvejen i Greve, trafik

Greve-borgere vil også have del i støjpulje: "Vi kan ikke holde larmen ud"

Bispeengbuen

playNedgravning af Bispeengbuen kastes ind i forhandlinger om trafikaftale

20120219-170141-5-1920x1280we

Borger ønsker S-tog til Fredensborg - nu lytter politikerne

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere