Kaffe omvendte dige-klage

Digelagets formand i Jyllinge Nordmark havde talegaverne i orden, da han fik omvendt en klage over en kop kaffe.

Watertubes i Jyllinge Nordmark, som skulle beskytte mod stormen Ingolf. Dem bliver der ikke brug for, når kystsikringen er færdig. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix

Det så længe ud til, at der ville komme en klage over kystsikringsprojektet i Jyllinge Nordmark i Roskilde, men da klagefristen udløb natten til onsdag var der ingen klager, og det skyldes formanden for digelaget i Jyllinge Nordmarks diplomatiske evner over en kop kaffe, skriver DAGBLADET Roskilde.

Læs også Hvad er dog det? Derfor flyder en ø rundt i Københavns Havn

- Jeg spurgte klageren, om han var interesseret i dialog, og det var han, og så mødtes vi over en kop kaffe. Det blev til en snak på et par timer, hvor vi fik talt frem og tilbage om tingene, og bagefter skrev han en mail til mig og sagde, at han trak sin klage tilbage, siger Philip Lange Møller, Formand for digelaget i Jyllinge Nordmark til DAGBLADET Roskilde.

En enkelt klage ville ellers have været en kæp i hjulet på dige-projektet, da den reelt kunne have forhindret at etableringen af diger i Jyllinge Nordmark kan gå i gang til efteråret.

Læs også Nu ånder de lettet op: Ingen nye klager over kystsikring

Jyllinge Nordmark var hårdt ramt af stormen Bodils hærgen for lidt over fire år siden. Siden har der været adskillige politiske og juridiske kampe, der har trukket kystsikringen ud. Men nu kan borgere i Jyllinge Nordmark glæde sig over, at projektet kan sendes i EU-udbud.

00:38 Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik