Kaffe omvendte dige-klage

Digelagets formand i Jyllinge Nordmark havde talegaverne i orden, da han fik omvendt en klage over en kop kaffe.

Det så længe ud til, at der ville komme en klage over kystsikringsprojektet i Jyllinge Nordmark i Roskilde, men da klagefristen udløb natten til onsdag var der ingen klager, og det skyldes formanden for digelaget i Jyllinge Nordmarks diplomatiske evner over en kop kaffe, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Jeg spurgte klageren, om han var interesseret i dialog, og det var han, og så mødtes vi over en kop kaffe. Det blev til en snak på et par timer, hvor vi fik talt frem og tilbage om tingene, og bagefter skrev han en mail til mig og sagde, at han trak sin klage tilbage, siger Philip Lange Møller, Formand for digelaget i Jyllinge Nordmark til DAGBLADET Roskilde.

En enkelt klage ville ellers have været en kæp i hjulet på dige-projektet, da den reelt kunne have forhindret at etableringen af diger i Jyllinge Nordmark kan gå i gang til efteråret.

Jyllinge Nordmark var hårdt ramt af stormen Bodils hærgen for lidt over fire år siden. Siden har der været adskillige politiske og juridiske kampe, der har trukket kystsikringen ud. Men nu kan borgere i Jyllinge Nordmark glæde sig over, at projektet kan sendes i EU-udbud.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Miljø

parcelhuserødovre

Kommune lokker borgere med 61.000 kroner i nyt, grønt projekt

def_thumb,50_percent

playUndersøiske stenrev kan blive fremtidens kystsikring på Nordkysten

Stenrev

playKæmpe stenrev skal skabe liv under havet ved Nordkysten

Farum Sø

Ny spildevandsplan skal sikre badevand og vandmiljø

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere