Kæmpe YouTube- og gamingfestival indtager kongrescenter

Weekenden står i skærmlysets tegn i Roskilde Kongrescenter, når op imod 1.000 børn og unge deltager i Danmarks største YouTube- og gamingfestival kaldet #GGfestival.

SÅ MEGET BLEV DER SOLGT VED #GGFESTIVAL SIDSTE ÅR

Det er syvende gang, at YouTube- og gamingfans fra hele landet samles, når #GGfestival i denne weekend åbner dørene og slukker loftslyset i Roskilde Kongrescenter.

Her vil op mod 1.000 børn og unge deltage i megaeventen, hvor der ifølge arrangørerne både vil være underholdning og masser af aktiviteter.

Blandt andet vil 30 af de største danske YouTubere været til stede på festivalen.

Gennem årene har festivalen vokset sig større, og man behøver ikke engang at være fysisk tilstede for at tage del i festivalen. 

Man kan nemlig følge med i en livestream bag sin egen skærm derhjemme og følge med i, hvad der sker ved festivalen med 47 timers live-underholdning.

Sidste år nåede livestreamen hele 100.000 unikke seere, oplyser Jes Broe Frederiksen, der er acocunt director i firmaet Gonzo Media, som står bag eventen.

- Vi glæder os til at samle fans fra hele landet i et stort fællesskab af børn og unge. Selvom festivalen primært handler om gaming kan deltagere også se frem til en spændende weekend med masser af aktiviteter, siger Martin Wiinholt, CEO for Gonzo Media og tilføjer

- #GGfestival handler i den grad også om fejring af den sociale gaming­-kultur, og vi er glade for at have skabt adskillige venskaber på tværs af landet mellem med-­ og modspilleren.

Allerede sidste år var festivalen også populær, og noget af det særlige på festivalen er, at der er mulighed for at sove der.

Derfor kan man se unge mennesker med stor oppakning med både computere, soveposer og endda kontorstole, der entrerer festivalen.

Se, hvordan der så ud ved #GGfestival tidligere i dag i videoen over artiklen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Drone_over_byen

Droner skal søge efter utætte fjernvarmerør om natten

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere