DSB opruster festivalrute til Roskilde Festival

Roskilde Festivals gæster kan tage direkte toge mellem musikken på festivalpladsen og Roskilde Station.

Foto: TV2/Lorry

Med udsigten til en udsolgt Roskilde Festival og dermed tusindvis af musikglade mennesker, har DSB igen i år lavet et ekstraordinært samarbejde med Roskilde Festival og oprettet en direkte togtur mellem festivalpladsen og Roskilde Station.

Samtidig vil DSB også sætte ekstra vogne på flere af togene til ud- og hjemrejsen.

Det sker for at lette togtrafikken for de mange mennesker, der valfarter mod musikken på samme tid, som skolernes sommerferie starter.

Det får informationschef i DSB Tony Bispeskov til at opfordre kommende toggæster med tunge ben eller lange rejser til at bestille siddeplads på forhånd.

- Jeg vil opfordre alle til at tjekke deres rejse på rejseplanen.dk. Ud over det slutter festivalen i år for første gang på en lørdag. Derfor er det en god idé at sikre sig en pladsbillet, hvis de ved, hvornår turen går hjem, siger Tony Bispeskov.

Fra Roskilde Station kører der et tog med afgang hver halve time direkte til Roskilde Festivals togstation ved Camping West. Toget kører alle dage fra og med 27. juni til og med 4. juli.

Billetter til togene koster 20 kroner for en enkeltbillet og kan købes hos Roskilde Festivals personale på perronen på Roskilde Station.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?