Der er fundet salmonella i hakkekød

Der er fundet salmonella i en række hakkekødsprodukter, der nu bliver tilbagekaldt, oplyser Fødevarestyrelsen.

Der er fundet salmonella i forskellige hakkekødsprodukter fra firmaet WP Kød Aps i Roskilde, oplyser Fødevarestyrelsen fredag på sin hjemmeside.

Derfor kalder producenten det dårlige kød tilbage.

Salmonella-bakterien er blandt andet blevet fundet i hakket tatar, rørt fars til frikadeller, hakket oksesmåkød, svinesmåkød, svine- og kalvesmåkød og krebinetter fra producenten.

Fødevarestyrelsen oplyser, at kødet er solgt til restauranter, caféer og diverse institutionskøkkener.

Alle, der har købt det hakkede kød rådes til at levere det tilbage til leverandøren eller simpelthen smide det ud.

Hvis kødet ikke gennemsteges, eller ved fejlhåndtering krydsforurener andre fødevarer, kan man nemlig blive smittet med salmonella.

Symptomerne på infektion er blandt andet diarré, kvalme, opkast, mavesmerter og feber. Sjældnere kan ses symptomer på blodforgiftning, oplyser Fødevarestyrelsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere