Politiet søger vidner efter groft overfald

Efter et groft overfald i Rødovre søger politiet vidner for at kunne identificere gerningsmændene. En person er allerede varetægtsfængslet i sagen.

En 26-årig mand blev sent lørdag aften ved 23-tiden overfaldet med livstruende spark og kvælertag af flere uidentificerede gerningsmænd.

Politiet har varetægtsfængslet én af gerningsmændene, men har siden overfaldet forgæves ledt efter de to andre.

Derfor søger de nu vidner, som kan være med til at identificere de mænd, der førte til, at den 26-årige mand kom i livsfare. 

Københavns Vestegns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at der er en art forbindelse mellem offer og gerningsmænd, men at de ikke har mulighed for at komme nærmere ind på, hvori den består, ligesom de heller ikke kan sige noget om det eventuelle motiv til overfaldet.

Overfaldet fandt sted på Brandholms Allé i Rødovre, og de to mænd, der efterlyses, beskrives af Københavns Vestegns Politi således:

A: Mand af dansk herkomst, 30 til 35 år gammel og omkring 180 centimeter høj. Han er almindelig af bygning, har mørkblond, kortklippet hår med studs i begge sider.

Sammen med ham efterlyses gerningsmand B, der beskrives således:

Dansk herkomst og 30 til 35 år gammel med en højde på cirka 190 centimeter høj. Han er muskuløs af bygning, har mørtkt kortklippet hår. Han havde muligvis daggamle skægstubbe.

Oplysninger til Københavns Vestegns Politi eller på 114.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere