Køber fundet til Rødovre Stationscenter

Det er snart to år siden Rødovre Stationscenter brændte ned, men nu ser der endelig ud til at være forandring forude for brandtomten i Rødovre Syd.

Grundens ejer, den almene boligorganisation AAB, har nemlig indgået en betinget salgsaftale med selskabet Rødovre City Aps.

-Det er glædeligt, at vi nu ser ud til at slippe af med den brandtomt, der har skæmmet området i så lang tid. Grunden har været en klods om benet på AAB i flere år, men nu kan de endelig komme videre og Rødovre kan få et område, hvor der er liv og mennesker, siger borgmester Erik Nielsen, til lokalbladet Vestegnen.

Salget er blandt andet betinget af, at den nye ejer udarbejder en lokalplan, som kan godkendes af Kommunalbestyrelsen. Og Erik Nielsen forventer da også, at Rødovre City Aps vil opføre et byggeri af høj arkitektonisk kvalitet, der både rummer almindelige boliger, ungdomsboliger og småerhverv, men også i nogen grad detailhandel.

- For Rødovre er det rigtig interessant, at der kommer en køber, som har visioner og er parat til at byudvikle området. I stedet for et nedbrændt butikscenter kan vi nu få et byggeri, der kan markere begyndelsen på Rødovre Kommune og blive en portal til byen, siger han og tilføjer, at han ser det som et udtryk for, at der igen er optimisme at spore oven på finanskrisen.

Salget skal endeligt godkendes i morgen på et møde i kommunalbestyrelsen i Rødovre Kommune.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

PR-foto

Mistanke om menneskehandel i forbindelse med byggeri af luksusboliger i Nordsjælland

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere