Offer for knivstik var rockermedlem

Det var et medlem af rockergruppen Satudarah og hans lillebror, der natten til lørdag blev stukket ned i København, oplyser politiet.

Satudarah er oprindeligt fra Holland, og ankom senere til Malmø og sidst København i 2013, hvor klubhuset blev etableret på en adresse i Bagsværd, som 'Værebros Hårde Kerne' tidligere holdt til ved. Foto: Søren Bidstrup - Scanpix

Natten til lørdag blev en 24-årig mand bragt til Rigshospitalets traumecenter med livstruende skader efter et knivstikkeri, som Københavns Politi formoder har fundet sted i Sydhavnen.

Ligeledes er en knap to år ældre person blevet knivstukket ved hændelsen.

Læs også 24-årig er i livsfare efter knivstikkeri i Sydhavnen

Søndag har Københavns Politi så meddelt i et Ritzau-telegram, at det var et 26-årigt medlem af rockergruppen Satudarah og hans lillebror, der natten til lørdag blev stukket. 

De to sårede blev af en kammerat kørt på Hvidovre Hospital, hvorfra den yngste blev kørt videre til Rigshospitalet med livstruende skader. Han er søndag tilsyneladende uden for livsfare.

- Vi ved ikke, hvor gerningsstedet reelt er, men vi formoder, at det er et sted i Sydhavnen, og at det er sket på gaden og ikke i en lejlighed, siger Torben Svarrer.

De to sårede er blevet afhørt af politiet, men ingen af dem har ønsket at oplyse noget om, hvad de har været ude for. Derfor er politiet indtil videre på bar bund, hvad angår motivet til knivstikkeriet.

Den 24-årige er ifølge vicepolitiinspektøren ikke medlem af rockergruppen. De to brødre kommer fra Københavns omegn.

Læs også Larmende men fredeligt farvel til dræbt Satudarah-rocker

Kammeraten, som i bil samlede de to sårede op et sted i Sydhavnen og kørte dem til Hvidovre Hospital, er også blevet afhørt.

 - Vi har talt kortvarigt med ham, men det er sparsomt, hvad han har kunnet bidrage med, siger Torben Svarrer.

Knivstikkeriet fandt formentlig sted omkring klokken 3 natten til lørdag, og politiet har efterlyst vidner, der eventuelt har set noget.

Sent lørdag aften blev der affyret skud i nærheden af rockergruppen Satudarahs klubhus på Laurentsvej i Bagsværd.

Torben Svarrer vil ikke udtale sig om, hvorvidt politiet ser en sammenhæng mellem de to episoder, hvor Satudarahs navn optræder.

 - Man kan ikke lave en kobling, bare fordi den ene af dem, der er blevet stukket med kniv, er fra Satudarah. Vi kender jo overhovedet ikke motivet, siger Torben Svarrer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik