Her får børnene de billigste julegaver

På Sjælland bliver der brugt færrest penge på julegaver til børnene. 50 kroner mindre, end man har tænkt sig at give i Region Syddanmark.

Borgerne på Sjælland er de mindst gavmilde, når der skal købes julegaver til børnene. Det viser en ny undersøgelse fra Nordea.

I Region Sjælland er man klar til at give gaver til børnene for 300 kroner, mens man i Region Hovedstaden har tænkt sig at give gaver for 320 kroner i gennemsnit til børnene.

De mest gavmilde danskere, når det kommer til indkøb af julegaver til børnene, bor i Region Syddanmark. Her er borgerne klar til at give børnene gaver for 350 kroner i gennemsnit.

Og generelt vil juleforbruget blive skruet op i forhold til 2014.

I Region Sjælland kommer julen til at koste 120 kroner mere end sidste år, mens julen i Region Hovedstaden kommer til at koste 110 krone mere i år.

Det samlede gavebudget for folk på Sjælland er ifølge undersøgelsen 2.750 kroner. Det er den del af landet, hvor der bliver brugt færrest penge på julegaverne.

Men julen er som bekendt børnenes tid - og også en anden undersøgelse underbygger, at en stor del af julebudgettet vil gå til børnene.

- Danskerne vil bruge det meste af deres gavebudget på børnene. De vil altså særligt købe ting som legetøj og spil, siger Mikkel Weston, der er direktør i mobilbanken Ferratum Norden, til Ritzau.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

billeder genbrug (0-00-05-19)

playGenbrugelig madkasse til takeaway skal være med til at redde miljøet

Til salg

Boligpriserne er eksploderet, og det er dårligt nyt for én gruppe

Reklameskilte DBA

Reklame-entusiasten Jens Ove købte skilt for 500 kr. - nu er det vurderet til 75.000 kr.

Casper Christensens pragtvilla i Hornbæk

Casper Christensen sætter pragtvilla til salg efter et år

Region Sjælland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere