Min mening: Islam vil ikke integreres

Total asylstop og selvforsørgelse er nogle af løsningerne på Danmarks integrationsproblemer, mener Nye Borgerliges Ketil Wathne Rasmussen.

Af Ketil Wathne Rasmussen, folketingskandidat for Nye Borgerlige i Københavns Storkreds

Integrationsindsatsen er en dundrende fiasko i det socialistisk, kontrollerede København og omegn. Konsekvenserne for borgerne er øget utryghed, kriminalitet, gadeskyderier og andre eksotiske herligheder fra den tredje verden.

På landsplan koster integrationsindsatsen hvert år 10 milliarder. 10 milliarder lige ud af vinduet, som kunne være gået til kernevelfærd og skattelettelser til borgerne.

De grundlæggende præmisser 

Dette glade vanvid skyldes, at politikerne i snart 30 år, har været blinde for de mest grundlæggende præmisser:

Det er faktisk nemt at integrere sig i Danmark – hvis man vil.

Det er hverken urimeligt eller umenneskeligt at forvente, at udlændinge kan og vil opføre sig civiliseret. Det kan rigtigt mange da også.

MIN MENING

De såkaldte "integrationsproblemer" skyldes, at vi har tolereret nogle individer, som ikke vil underordne sig et civiliseret samfunds normer.

Ghetto- og integrationsproblemerne skyldes ikke socioøkonomi og arbejdsløshed og kan derfor ikke løses ved at lægge endnu en milliard-regning på skatteydernes skuldre.

Som rettroende muslim opfattes det som en religiøs pligt at modsætte sig integration og ikke give efter for syndig, sekulær ondskab som demokrati, tolerance, ligestilling og frisind.

Muslimske ghettoer er, overordnet set, konsekvensen af et ønske om at skabe muslimske, religiøse og kulturelle enklaver. Lukkede kolonier, hvor islamisk religion, kultur og retssystem fungerer uden indblanding fra det omkringliggende, vantro samfund.

Hvis man ikke forstår og anerkender disse præmisser, er man ikke klædt på til at løse de problemer, som muslimsk indvandring vil give til evig tid.

Oprydning i kaos

Politikernes milliard-dyre integrationsplaner og lappeløsninger har været dundrende fiaskoer.

Den danske stat og de danske skatteydere betaler milliarder hvert år, for etableringen af muslimske kolonier i Danmark, som ingen intension har om at integrere sig i det danske samfund, tværtimod. Problemet vokser hvert eneste år.

Problemerne kan kun løses ved at indføre et totalt asylstop, knytte retten til offentlig forsørgelse til det danske statsborgerskab, gøre selvforsørgelse til et kriterie for at opretholde sin opholdstilladelse og udvise alle udenlandske kriminelle konsekvent og efter første dom.

Sådan sætter vi en prop i hullet og får ryddet op i det kaos, politikerne har skabt de sidste 30 år. Det er tid til at ranke ryggen Danmark.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

udlejningskøretøjer

Flertal vil opkræve højt gebyr fra udlejningsløbehjul og cykler: Helt absurd, lyder kritikken

20201209-103931-L-1920x1280we

Kritikere vil udskyde Lynetteholm-plan til efter nedlukning - online debat er ikke nok

Line Barfod

Politisk sværvægter valgt som Enhedslistens borgmesterkandidat

Ulovlig hegn ved havn

playTrodser regler og indhegner havnefront: "Det er at pisse på fællesskabet," raser politiker

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere