Masser af fremtidslir på teknologi-messe

Til teknologikonferencen NextM i Frihavnen kan gæsterne blandt andet flyve en mini-drone og få en virtuel oplevelse af at gå på den Kinesiske Mur.

Foto: Rasmus Wilmann, TV 2 Lorry

01:00

1 af 2

3D-print, selvkørende biler og teknologiske træer.             

I dag var omkring 1.000 repræsentanter fra forskellige virksomheder mødt op til teknologikonferencen NextM i Frihavnen for at få et indblik ind i fremtidens teknologi.

Konferencen, der selv bryster sig af at være et slaraffenland for tech-folk, bød blandt andet på oplæg fra nogle af branchens største guruer.

I går kunne gæsterne møde verdens mest connectede mand, Chris Dancy, mens dagens gæster blandt andet fik indblik i, hvordan man kan holde styr på sin hunds foderoptag ved at koble dens halsbånd til internettet.

Foruden de mange oplæg fik gæsterne også rig mulighed for selv at prøve de nye teknologier på egen krop.

01:00 Luk video

En tur på den Kinesiske Mur
En af de helt store attraktioner var virtual reality-brillen. Ved at iføre sig brillen får man en tredimensionel virtuel oplevelse af at være til stede i et andet univers. Her kunne man blandt andet få en tur i en kæmpe gynge eller komme til popkoncert i Tyskland. Nogle gæster kom sågar en tur forbi den Kinesiske Mur.

Jens Viby Mogensen, der arbejder med branding og marketing hos Svitzer, var en af de mange gæster, der iførte sig brillen. Og han var ret imponeret over dens teknologiske kunnen.

-Det er ret vildt. Og så er det vildt at tænke på, hvor det kan føre os hen. Det her er jo bare starten, og jeg synes, at det er fascinerende, siger han til TV 2 Lorry og fortsætter:

-Det er et syn ind i fremtiden.

Også ude på havnekajen var der teknologiske oplevelser. Her fløj en drone rundt og filmede, mens gæsterne stod på molen iført et andet sæt teknologiske briller, hvorigennem de kunne se havnen og sig selv fra dronens perspektiv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik