Jens Ive valgt som Fabrins afløser

Jens Ive blev som ventet valgt uden modkandidater, da Venstre i Rudersdal torsdag aften holdt opstillingsmøde på Hotel Comwell i Holte.

Det tog kun tre kvarter, så havde medlemmerne af vælgerforeningen givet deres opbakning til den mand, som nu skal bruge et år til at sikre borgmesterposten på Venstres hænder. - Jeg skal nu ud og formilde Venstres værdier og formidle mig selv som ny kandidat. Jeg skal sætte et billede på mig selv og på Venstre i borgernes øjne. Sammen med vælgerforeningen skal vi nu tage fat på at lave valgprogram og finde kandidater. Der bliver rigeligt at se til, men først og fremmest skal jeg være synlig, siger Jens Ive til Frederiksborg Amts Avis.

Der var stuvende fuldt i salen på Hotel Comwell. Blandt de mange fremmødte var også Erik Fabrin. - Vi har haft en rigtig fin proces. Det var en stor fornøjelse at se så mange medlemmer, der mødte op og valgte Jens enstemmigt. Det er et fantastisk stærkt fundament at stå på, og jeg ønsker ham bare tillykke med, at det er endt sådan, siger Erik Fabrin til avisen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere