Gæster til kunstmuseum skaber p-kaos

Louisiana i Humlebæk er så populært at der fattes parkeringspladser, derfor ser gæsterne deres snit til at parkere i området rundt om museet, og det er til stor frustration for beboerne.

Foto: TV2/Lorry

Det er med stor ærgrelse at beboerne rundt om kunstmuseet Louisiana især i weekenderne kan konstatere, at besøgende parkerer deres biler til stor gene for beboerne.

Louisianas gæster bruger vejen foran de gamle fiskerhuse, som er fredede, til parkering. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Hvordan ville andre mennesker mon reagere, hvis det var hos dem, der blev parkeret så massivt, nu hver dag i efterårsferien, og altid i alle weekender, lyder det til avisen fra Jørgen Lund, der formand for Foreningen Humlebæk Fiskerleje.

Problemet er ikke nyt, men det tager til i styrke, når museet har populære udstillinger. I efterårsferien har Louisiana haft 30.000 gæster - et historisk højt antal.

Museet er i dialog med kommunen for at finde flere parkeringspladser, men det går for langsomt mener det socialdemokratiske byrådsmedlem Carsten Nielsen. Ifølge ham bør politikerne se særskilt på parkeringsproblemerne i fiskerlejet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik