PERSONPROFIL

John Sørensen

Det Konservative Folkeparti

Kandidat ved kommunalvalget i Vallensbæk

Født 16. maj 1969 Gift 2 børn

C

John Sørensen var i år 2017 kandidat for Det Konservative Folkeparti ved Kommunalvalget i Vallensbæk kommune. John Sørensen blev ikke valgt ind.

John Sørensen (K) var kommunalbestyrelsesmedlem 2013 - 2017 for Det Konservative Folkeparti i Vallensbæk Kommune, hvor han var medlem af flere kommunale udvalg bl.a. Børne- og Kulturudvalget.

Han er ansat i Vallensbæk kommune på 26. år, hvor han har arbejdet de første 24 år, som konsulent på Projekt Lundbækvej, hvor arbejdsløse borgere hjælper foreningslivet med arrangementer. De sidste to år har han været driftsleder i Vej og Park. Han bruger en stor del af min fritid i Vallensbæk fodboldafdeling.
John Sørensen er gift med Trine, som er barnefødt i kommunen, og sammen med hende har han to sønner på 19 og 22 år.

Valgresultater

KV 2017 Personlige stemmer 94 Det Konservative Folkeparti in total 4319
KV 2013

Valgt ind

Personlige stemmer 84 Det Konservative Folkeparti in total 4309

Mærkesager

  • Kultur
  • Sundhed
  • Miljø

Med kandidatens egne ord

Man skal stemme på mig, da jeg vil gå forrest i, at vores foreninger får de bedste vilkår. Her tænker jeg specielt på idrætscenteret, som trænger til at få flere omklædningsrum, bedre faciliteter til fitness og større og mere moderne styrkerum til idrætslivet.
Vi skal også se på vinterbaderne, her er der allerede sat penge af, men de skal have nogle gode lokaler og vi skal samtidig se, om der kunne blive lavet plads til udspring m.m.

Jeg brænder også for at vi skal beholde og styrke vores grønne områder. Det er vigtigt for kommunen at vi har vores grønne områder til at kunne gå en tur i, lege, løbe og cykle.

Vi er samtidig godt i gang med at trafiksikre mange af vores veje, men vi mangler lige det sidste, så vores børn, kan komme sikkert i skole.

Vi skal også bevare vores position blandt de 25% bedste skoler i landet, når det gælder karakter og vi skulle meget gerne arbejde på at komme højre op.

Kandidaten på de sociale medier

Politiske hverv

2013 - 2017

Kommunalbestyrelsesmedlem Vallensbæk Kommune, Det Konservative Folkeparti

Uddannelse

Erhvervserfaring

1991 - nu

Leder Projekt Lundbækvej
C

Politiske hverv

2013 - 2017

Kommunalbestyrelsesmedlem Vallensbæk Kommune, Det Konservative Folkeparti

Uddannelse

Erhvervserfaring

1991 - nu

Leder Projekt Lundbækvej

Data på denne side er udarbejdet og ejet af Paqle

Politik fra Hovedstadsområdet

Politik fra Hovedstadsområdet