PERSONPROFIL

Christina Clement

Venstre

Kandidat ved kommunalvalget i Lejre

Født 8. april 1970 i København Gift 2 børn

V

Christina Clement var i år 2017 kandidat for Venstre ved Kommunalvalget i Lejre kommune. Christina Clement blev ikke valgt ind.

Christina Clement er uddannet fysiurgisk sportsmassør og har siden 2011 drevet sin egen virksomhed, hvor hun arbejder som sportsmassør. Hun er desuden uddannet ejendomsmægler og har tidligere gjort karriere som fuldmægtig og markedskoordinator i Tryg.

Privat er hun gift og har to børn.

Valgresultater

KV 2017 Personlige stemmer 58 Venstre in total 4162

Mærkesager

  • Ældre
  • Erhverv

Med kandidatens egne ord

Ældre, jeg vil arbejde for bedre forhold for de ældremedborgere i kommunen. Jeg vil særligt arbejde for en større indsats for de demensramte og støtte deres familier - Værdighed, og tryghed er vigtige værdier for alle berørte. Jeg vil også arbejde for at skabe flere aktiviteter for de ældre. Jeg tror på at frivilligt arbejde kan bygge bro mellem unge og ældre og bidrage til begges glæde.

Erhvervslivet, jeg vil arbejde for at forbedre mulighederne for de mindre virksomheder I Lejre. Jeg vil særligt arbejde for at fremme lokale vækstmiljøer, herunder hjælpe uerfarne iværksættere i opstartsfasen. Jeg tror på, at et tættere samarbejde med kommunen kan gøre hverdagen langt nemmere for de små virksomheder.

Vores sted - Lejre, jeg vil arbejde for at fastholde Lejre som en landkommune. Vores sted - landsbyen, naturen og det lokale fællesskab er noget helt unikt, som vi skal værne om. Byens gamle bygningsværker skal bevares, og nye udbygninger skal henføres til byens udkantsområder, med behørig respekt for Lejres dejligt natur.

Kandidaten på de sociale medier

Uddannelse

Læge- og fysioterapeuteksamineret fysiurgisk sportsmassør Sportseducation

Erhvervserfaring

2011 - nu

Fysiurgisk sportsmassør CC sportsmassage v/ Christina Clement
V

Uddannelse

Læge- og fysioterapeuteksamineret fysiurgisk sportsmassør Sportseducation

Erhvervserfaring

2011 - nu

Fysiurgisk sportsmassør CC sportsmassage v/ Christina Clement

Data på denne side er udarbejdet og ejet af Paqle

Politik fra Hovedstadsområdet

Politik fra Hovedstadsområdet