Journalistpraktikant på TV 2 Lorry

Hvis du er den selvstændige, nysgerrige og handlekraftige type, er vi dem, der kan give dig rum og frihed under ansvar til at udvikle dig fra studerende til kompetent journalist. Som praktikant hos os lærer du at lave journalistik på både video og skrift, og du har stor indflydelse på, hvilke emner, du beskæftiger dig med.


Du bliver en del af et mediehus, der servicerer næsten to millioner indbyggere i landets mest interessante område - på tv, web og sociale medier - i en kritisk, konstruktiv og ligefrem public service-ånd. Vi dækker livet i 34 kommuner og 2 regioner i hovedstadsområdet, og er dermed langt den største af de otte regionale public service-mediehuse, der dækker hele Danmark.


Se her, hvad tidligere praktikanter siger om at være i praktik på TV 2 Lorry.

At lave nyheder og historier til så mange mennesker forpligter og kræver hver eneste dag en målrettet, kompetent og entusiastisk indsats af alle i huset. Det gælder også vores journalistpraktikanter. Derfor tør vi godt love dig en effektiv læretid i et hus, hvor tonen er rar og uformel.

Se vores Facebookside: Bliv praktikant hos TV 2 Lorry

Vi har brug for praktikanter, der er ambitiøse, handlekraftige, fyldt med egne idéer og gåpåmod. Det er en fordel for dig at have en stor baggrundsviden og meget gerne indsigt i vores sendeområde. Du får det bedst hos os, hvis du er fleksibel, let at omgås, god til at samarbejde og generelt er i godt humør.

Vi vil også gerne vide noget om, hvad du er rundet af i dit liv før journalistikken, og vi går ud fra, at vi kan se eksempler på dine produktioner på din hjemmeside.

Vigtigt: Du skal have kørekort.

Praktikmesse:

På praktikmessen d. 21 april 2021 kan du besøge os kl. 11, kl.13 og kl. 15 - hver gang står vil til rådighed i en halv time. Vi bruger Teams, og du kan være med i møderne på linket her:

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams meeting

Deltag på din computer eller din mobil-app

Klik her for at deltage i mødet

Få mere at vide | Mødeindstillinger

________________________________________________________________________________

Åbent hus:

Vi holder Åbent hus på Teams mandag d. 26. april 2021. Skriv til Dorte Bendix i sekretariatet på dobe@tv2lorry.dk og book tid til en samtale.


Vi søger to praktikanter.

Uddannelsesplan for videojournalist med digital overbygning

Uddannelsesplan for videojournalist med reporter overbygning:

Praktikantdagene på TV 2 Lorry

Ud over de mange læringsdage, hvor vi tager jer ud af hverdagen og lærer jer konkrete skills eller lader jer følge dygtige, uddannede kolleger, samler vi alle praktikanter hver anden måned til de særlige praktikantdage.


Det er her, vi har mulighed for at være sammen alle sammen en hel dag, dels fordi det er værdifuldt socialt at have tid sammen på tværs af årgangene, dels fordi det er her, vi kan løfte jeres bevidsthed om det, I gør til daglig.


Vi fylder jeres personlige værktøjskasse op, og kobler det med den nyeste viden og jeres egne erfaringer. Vi reflekterer sammen over, hvordan I bedst kan udvikle jer og bygge videre på netop jeres talenter og færdigheder.


Vi trækker på dygtige folk i huset, der ved noget, som I har efterspurgt eller har brug at vide, og når verden er åben, tager vi på studieture ud af huset og lærer af dygtige folk i andre mediehuse eller organisationer af relevans. Alt sammen for at ruste jer til journalistlivet på den anden side af praktikken.


Nye og erfarne praktikanter har selv bedt om at være sammen på de fælles læringsdage, for sammenholdet og hjælpsomheden er også en stor del af at være hos os.


Vi glæder os til at have dig med også!


Sådan er hverdagen på TV 2 Lorry

Om huset Lorry

Hop på en virtuel rundvisning

Fakta om TV 2 Lorry: 

TV 2 Lorry er et mediehus, hvor alle platforme er lige vigtige.

Vi sender nyheder på TV 2 og live streamer kl. 17.12 og 18.14. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.00. Derudover udkommer vi på web (tv2lorry.dk), Instagram, YouTube og Facebook og på vores helt egen tv-kanal, TV 2 Lorry Kanalen.


Vi er omkring 100 medarbejdere på TV 2 Lorry og holder til i ret skønne, historiske bygninger midt på Frederiksberg. Vi er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet.

Det betyder, at vi er sat i verden for dem, der bor og arbejder i hovedstadsområdet. Vi sætter fokus på udfordringerne i sendeområdet men er også forpligtede til at søge løsningerne på dem. Vi er kritiske i vores afdækning af samfundsforhold, men har respekt for nuancer. Vi ønsker at give håb og løfte dem, der inspirerer til konkret handling, der gør Lorryland – og verden - til et bedre sted at være.


Forsiden lige nu

Se flere

Forsiden lige nu

lundtoftegade nørrebro

København skyder millioner i ansigtsløft til særlige områder på Nørrebro og Amager

20200603-120026-L-1920x1280we

Danmark genåbner helt 21. maj - på nær diskoteker

minimumsnormering

Åben slagudveksling på rådhus om penge til minimumsnormeringer

20200428-151530-4-1920x1280we

Smitteudbrud i hårdt ramt kommune lukker skole med 1000 elever

artikelfoto01

playNu kan 85-årige Jenny give den gas: Fitnesscenter bliver ældrevenligt

simon aggesen

Borgmester står over for nedlukning: "Det er bare om at fise ned og lade sig teste"

Støjværn i Rudersdal

Samme grundejerforening - forskellige støjværn: "Det er jo sundhedsskadeligt"

20210108-184917-3-1920x1280we

SSI: Hjemmearbejde til efter sommer - lokale nedlukninger skal fortsætte trods kontrol

Se flere