Om TV 2 Lorry

TV 2 Lorry er et regionalt mediehus. Og her kan du komme i praktik som enten SoMe / Web journalist eller som TV-Nyhedsjournalist. Vi servicerer næsten 2 millioner indbyggere i landets mest interessante område - på tv, web og sociale medier - i en kritisk, konstruktiv og ligefrem public service-ånd.

Se her, hvad en flok tidligere praktikanter siger om at være i praktik på TV 2 Lorry.


At lave regionale nyheder til så mange mennesker forpligter og kræver hver eneste dag en målrettet, kompetent og entusiastisk indsats af alle i huset. Det gælder også vores journalistpraktikanter. Derfor tør vi godt love dig en intens læretid i et hus, hvor tonen er rar og uformel.

Se vores Facebookside: Bliv praktikant hos TV 2 Lorry

Vi har brug for praktikanter, der er ambitiøse, handlekraftige, fyldt med egne idéer og gåpåmod. Det er en fordel for dig at have en stor baggrundsviden og meget gerne indsigt i vores sendeområde. Du får det bedst hos os, hvis du er fleksibel, let at omgås, god til at samarbejde og generelt i godt humør.

Vi vil også gerne vide noget om, hvad du er rundet af i dit liv før journalistikken, og går ud fra, at vi kan se eksempler på dine produktioner på din hjemmeside.

Vigtigt: Du skal have kørekort.


På praktikmessen d. 21. oktober præsenterer vi os kl 12. Kl. 14 og kl. 16

Du skal have installeret zoom og så trykker du på dette link

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84603835103?pwd=dk5qdXJTWW8zZ3hZRFpteDg2NEtmZz09 
Passcode: 38385555


Åbent hus:
Vi holder Åbent hus fredag d. 30. oktober. Set i lyset af Corona, skal du skrive til Dobe@tv2lorry.dk og få en tid til en samtale. Samtalerne foregår via facetime/ skype/ zoom møder.


Uddannelsesplaner:
Vi søger fire TV-praktikanter og én SoMe/Web-praktikant. 

Uddannelsesplan for TV-praktikanter:

Uddannelsesplan for den digitale praktikant:

Praktikantdagene på TV 2 Lorry

Her på Lorry tager vi praktikantdagene meeeget seriøst.

Vi deler jeres praktiktid op i moduler. Først handler det om, at I skal komme op i gear. Blive dygtige til håndværket. Blive så fortrolige og trygge ved alt og alle, at I tør folde jer fuldt ud.

Derfor sørger vi for at fylde jeres personlige værktøjskasse systematisk op med de vigtigste redskaber, som gør jeres hverdag her på stationen meget lettere. Vi kobler med det samme den nye viden på jeres egne produktioner og reflekterer sammen over, hvordan I bedst kan udvikle jer og bygge videre på netop jeres talenter og færdigheder.

Når I mestrer det grundlæggende, udvider vi horisonten. Tager på studieture ud af huset og lærer af dygtige folk i andre mediehuse eller organisationer af relevans. Alt sammen for at ruste jer til journalistlivet på den anden side af praktikken. Nye og erfarne praktikanter sammen, for sammenholdet og hjælpsomheden er også en stor del af at være praktikant på TV 2 Lorry.

 Vi glæder os til at have dig med også.

Sådan er hverdagen på TV 2 Lorry

Om huset Lorry

Hop på en virtuel rundvisning

Fakta om TV 2 Lorry: 

TV 2 Lorry sender nyheder på TV 2 kl. 17.12 og 18.14. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.00. Derudover udkommer vi på web, Instagram, YouTube og Facebook.

TV 2 Lorry er en af 8 regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt TV til danskerne. TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere med op til 2 mio. potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 80 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. 

Forsiden lige nu

Se flere

Forsiden lige nu

Breaking
Ole Bjørstorp

Bykonge vraget og er snart færdig som borgmester - her er afløseren

bykonger

Disse Lorry-bykonger har været borgmestre i længst tid

Markrel emballage genbrug

Video overrasker: Så ren skal emballage være, inden du sorterer

christiania

Christiania laver julemarked til trods for corona

cosedis3

galleryFly-fotografs billeder skaber debat: ”Min kærlighedserklæring til hovedstadsområdet”

20200723-153222-l-1920x1280we.jpg

Godt nyt for ældre: Nu kan flere blive testet i eget hjem

Ægtepar Ege Allé

Kommune kræver 219.000 kroner af borgere for tre fældede vejtræer

Mette Annelie Rasmussen

Efter nederlag som spidskandidat: Radikal profil vraget som gruppeformand

Se flere