#Opstemt: Nu tager vi det brune ud af kommunalvalget

600.000 unge skal stemme for første eller anden gang her i efteråret. Se her, hvis du kender nogen der har brug for hjælp til at blive klar.

#Opstemt er er et digitalt univers, der skal gøre valget til kommuner og regioner lettere at gå til, når man ikke har stemt mange gange før. Det spiller på alt det, vi har lært af de unge selv – humor, enkelthed og klare pointer.

quote Kærlighed, kendte og kommunalvalg - her taler vi unge og demokratiet op

 

Vi skyder vores fiktionsserie om kærlighed, kommunalvalg og førstegangsvælgeren Rasmus i gang d. 1. november. Vi har også lavet explainers i bedste 80'er stil og sjove quizzer om valget - og så har vi udviklet landets måske første valg-chatrobot

Alt er helt bevidst udviklet, skrevet, instrueret og spillet af unge krative talenter i samarbejde med os. Du finder det hele på facebook og instagram - bare søg på opstemt.

Du kan også gå dirkete til opstemt.dk. Herfra er det let at klikke direkte ud til de kandidater, man selv kan stemme på, og let få tjek på, hvad der er på spil i ens egen kommune og sygehusregion. 

Vi har lavet #Opstemt sammen med de andre TV2-Regioner, så universet er relevant, uanset hvor man bor i landet. 

Psst: Her på TV 2 Lorry har vi også lavet gtsy. Det tager valget og demokratiet her i Hovedstadsområdet under kærlig og kontant behandling. Tryk på banneret for at komme ind - og del det med nogen, der skal stemme for første eller anden gang.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

ond kø

playMiljøhensyn kan stoppe motorvej til Hillerød - politikerne er splittede

Pernille Skipper

Se mavebilledet: Pernille Skipper venter sit andet barn til sommer

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere