David Nielsen ny cheftræner i Lyngby

Lyngby Boldklub har ansat David Nielsen som ny cheftræner. Den tidligere Superliga-angriber får Thomas Nørgaard som assistenttræner.

Den tidligere AaB- og FCK-profil David Nielsen er ansat som ny cheftræner i Lyngby Boldklub. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

David Nielsen har underskrevet en treårig kontrakt med 1. divisionsklubben. Det samme har ny assistenttræner Thomas Nørgaard, der senest har stået i spidsen for AB.

David Nielsen overtager trænerjobbet i Lyngby efter Søren Hermansen, som for 10 dage siden meddelte, at han stoppede som cheftræner i Lyngby.

- Vi har kigget efter en profil, der først og fremmest er en vinder - og det er David! Han har erfaring fra højeste niveau som både træner og spiller, han er offensiv og boldbesiddende i sin tilgang, han er passioneret og fagligt dygtig, siger Dennis Poulsen, adm. direktør i Lyngby Boldklub, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- David har en fortid, hvor han på egen krop har mærket op- og nedture og vi er meget positive overfor, hvordan David netop bruger den fortid aktivt til at få maksimalt ud af hver spiller. David er klar over, at opgaven lyder på at skabe resultater og få Lyngby tilbage i Superligaen, og vi ser frem til byde ham velkommen tilbage til dansk fodbold.

Som aktiv spillede David Nielsen over 200 Superliga-kampe for OB, FC København, AaB, FC Midtjylland og Lyngby, hvor han lavede 10 mål i 13 i kampe i 1996.

David Nielsen og assistenttræner Thomas Nørgaard tiltræder begge, når førsteholdsspillerne vender tilbage fra ferie og starter op med sommerens første træningsdag den 29. juni.

38-årige David Nielsen er netop nu ved at færdiggøre sin P-licens - Uefas højeste trænerlicens.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere