Serie Louisiana LIVE på Lorry

53:33

Dette afsnit

Louisiana LIVE på Lorry - med Marlene Wind

Efter 2. verdenskrig har vi taget det for givet, at det nye Europa stod for liberale frihedsværdier som retssamfund med afhængige domstole og frie medier. Men fra Ungarn til Storbritannien vokser nationalisme, populisme og længslen efter den stærke leder frem. Vores frihedsrettigheder er under pres, og coronakrisen har kun forstærket tendensen. Hvis vores børn og børnebørn skal opleve ægte demokrati, skal vi til at vågne op og passe på det.

Marlene Wind er professor i statskundskab og leder af Center for Europæisk Politik ved Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet.

12/05/2020

Louisiana LIVE er kulturaftener i kunstmuseets koncertsal med aktuelle gæster og temaer. Nu er der grænser for gæster, så Louisiana LIVE fortsætter samtalerne online. Bliv inspireret af stærke holdninger og spændende personligheder, og få dybere indsigt og viden om det, der optager os. Værterne på Louisiana LIVE: Marc-Christoph Wagner er tysker har igennem mange år dækket Norden for tysk radio og tv. Redaktør på Louisiana Channel. Anna Ingrisch er vært på TV 2 NEWS. Tidligere været vært på Radio24Syv på DR2 og P1.

Afsnit

Alle serier A-Å