Var ikke kendt nok til premiere i nyt skuespilhus

- Man føler sig unægtelig som en tredjerangsborger. Sådan siger en kvinde, der alligevel ikke må komme til premiere på Det Kongelige Teater, oplyser P4 København.

I første omgang fik en glad Bente Rødsgaard billetter til premieren på Hamlet d. 16. februar i skuespilhuset i København.
Men teateret endt med at trække hendes og 40 andre faste abonnenters billetter tilbage. Det er nemlig den aften det officielle Danmark fejrer skuespilhusets åbning.
Der var tale om en fejl, og det kunne ikke være håndteret anderledes, beklager Eva Hein, kommunikationschef på det Kongelige Teater.
- Det var en opsætningsfejl i systemet, at billetterne blev sat til salg. Det har aldrig været planen, at de her billetter skulle sælges offentligt, fordi det er en officiel indvielse, og på den måde en statens aften. Derfor måtte vi inddrive billetterne, siger hun til P4 København. Bente Rødsgaard er i stedet blevet tilbudt en billet til en anden aften, men hun er sur.
- Når Det Kongelige Teater sælger nogen af billetterne til de faste abonnenter, så synes jeg ikke, de skal inddrages igen. Det må man tage med i sine beregninger, påpeger hun.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere