Ungdomstræner pillede ved purunge piger

En 48-årig mand, der var juniorinstruktør i Roskilde Klatreklub, er blevet idømt 60 dages betinget fængsel for at have krænket mindst to pigers blufærdighed. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Arkiv foto Foto: TV2/Lorry

Den ene af pigerne var 14 år, da hun blev krænket. Det skete på vej hjem fra et stævne i Sverige, hvor en anden pige skulle sættes af i Høje Gladsaxe. Træneren denne pige til hendes lejlighed på femte sal og bad den 14-årige gå med. Da de to var alene i elevatoren på vej ned, befølte han hende uden på tøjet på brysterne og i skridtet.
Senere på turen, da de var kommet til Roskilde, og der kun var de to i bilen, foreslog han, at de havde samleje.

Ved en senere lejlighed førte træneren hende med ind i et omklædningsrum i klubbens lokaler og tog hende på brysterne.
En anden pige fortalte, at hun og hendes bror havde overnattet hos træneren forud for et stævne. Broderen sov i stuen, mens pigen, der dengang var 16 år, fik et værelse ovenpå, hvor træneren kom ind for at "sige godnat". Det bestod i at holde hendes hænder fast over hendes hoved og med knæene forsøge at sprede hendes ben, mens hans prøvede at kysse hende.

Denne pige kunne også fortælle, at hun et par måneder forinden havde hjulpet træneren med at hugge brænde. Da de var inde for at spise i en pause, tog han hende på brysterne, men hun vristede sig fri.

Selv nægtede træneren alting. En af de tre domsmænd mente, han skulle have ubetinget fængselsstraf, men der var flertal for en betinget dom, fordi han tidligere var ustraffet, skriver DAGBLADET Roskilde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik