Ung kvinde bortført og banket

En ung dansk-pakistansk kvinde på 20 år blev i går eftermiddag bortført i København og kørt til Hornbæk Plantage i Nordsjælland, hvor hun blev tævet af sin eks-kæreste og hans kammerat, skriver Frederiksborg Amts Avis, lørdag.

Eks-kæresten og kammeraten opsøgte kvinden i København, hvor de fortalte hende, at de var kommet for at hente hende, fordi hendes fætter var blevet syg, men i stedet for at blive kørt på sygebesøg, blev den 20-årige kvinde kørt til en parkeringsplads ved Hornbæk Plantage, hvor hun blev hevet ud af bilen og gennembanket af de to mænd. Kvinden skulle afstraffes, fordi hun havde været eks-kæresten utro med kammeraten på det tidspunkt, hvor de var kærester. Efter at være blevet slået blev den 20-årige slæbt ud i Øresund, hvor eks-kæresten holdt hendes hovedet under vandet.
Det lykkes dog pigen at vriste sig fri og stikke af, men hun falder, bliver indhentet og tævet igen, indtil en kvindelig kondiløber kommer forbi og afbryder overfaldet. Eks-kæresten og kammeraten stikker af.
Overfaldet skete frem mod klokken 18, og politiet skal nu have fat i den 28-årige ekskæreste og hans kammerat, der vil blive sigtet for ulovlig frihedsberøvelse og vold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik