Udvikling i sag om metrostation ved Gammel Strand

Ny udvikling i sagen om metrostationen ved Gammel Strand i København.

Tusindvis af københavnere har protesteret mod placeringen, og de har krævet en ændring af projektet.Indtil videre har de ikke haft held til at få politikerne i tale. Men nu skal transportministeren, kulturministeren, velfærdsministeren og miljøministeren se på sagen igen.
Det er Venstres miljøordfører, der retter henvendelse til de fire ministre, for at få dem til at tage stilling til placeringen ved Gammel Strand igen.
- Jeg mener som politiker, ikke at placeringen er den rigtige, derfor går jeg ind i sagen, siger Eyvind Vesselbo til TV2/Lorry.

Placeringen har skabt stor debat, og tusindvis af københavnere har protesteret mod placeringen gennem underskriftsindsamlinger og læserbreve. Protesterne har den senere tid været i skærpet tonefald, og trafikordførerne fra forligspartierne bag loven om Cityringen oplever at de bliver spammet med mails fra protesterende borgere. Flere forskellige debattører fortæller TV2/Lorry, at de ikke mener, de bliver hørt, og at de vil have et klart svar på, om beslutningen af placeringen ved Gammel Strand er endelig eller ej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik