Udvikling i sag om metrostation ved Gammel Strand

Ny udvikling i sagen om metrostationen ved Gammel Strand i København.

Tusindvis af københavnere har protesteret mod placeringen, og de har krævet en ændring af projektet.Indtil videre har de ikke haft held til at få politikerne i tale. Men nu skal transportministeren, kulturministeren, velfærdsministeren og miljøministeren se på sagen igen.
Det er Venstres miljøordfører, der retter henvendelse til de fire ministre, for at få dem til at tage stilling til placeringen ved Gammel Strand igen.
- Jeg mener som politiker, ikke at placeringen er den rigtige, derfor går jeg ind i sagen, siger Eyvind Vesselbo til TV2/Lorry.

Placeringen har skabt stor debat, og tusindvis af københavnere har protesteret mod placeringen gennem underskriftsindsamlinger og læserbreve. Protesterne har den senere tid været i skærpet tonefald, og trafikordførerne fra forligspartierne bag loven om Cityringen oplever at de bliver spammet med mails fra protesterende borgere. Flere forskellige debattører fortæller TV2/Lorry, at de ikke mener, de bliver hørt, og at de vil have et klart svar på, om beslutningen af placeringen ved Gammel Strand er endelig eller ej.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tour de france ruten

playRuten skal nærstuderes: Tour de France-arrangør besøger København og Roskilde

parkbyen rødovre

Byråd baner vejen for nyt boligkvarter i Rødovre

20200702-092517-A-1920x1369we

Priser på op til 10 millioner kroner: Forældrekøb boomer i København

parkering p-plads parkeringsplads

Røde partier vil begrænse biler i København – men har netop stemt for 167 nye p-pladser

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere