TV 2 Lorry søger TV-journalist til længere nyhedsformater

Er du god til at finde dine egne historier? Brænder du for at producere indslag, der gør en forskel for borgerne i hovedstadsområdet? Er du VJ - eller villig til at lære at producere på egen hånd? Kan du nikke ja til alle tre spørgsmål, kunne det være dig, der er den nye reporter i vores forproduktionsgruppe, som producerer længere indslag og nyhedspakker til vores udsendelser og hjemmeside.

Jobbet:

Redaktionen har til opgave at finde egne historier til alle platforme, og vores ambitioner er høje, både når det gælder form og indhold.

Redaktionen leverer flere gange om ugen velproducerede historier af mellem tre og otte minutters varighed. Der er dermed tid og plads til mere fordybelse og perspektiv end i de øvrige nyhedshistorier.

Du sørger selv for, at nyheden udkommer digitalt. Alle på holdet filmer selv, men der er også en fotograf på holdet for at understøtte det kreative arbejde. Hvis du ikke har erfaring som VJ, skal du være indstillet på at lære at producere dine egne indslag.

Du arbejder fleksibelt og er klar til at rykke, når historien er der. Men du styrer selv din tid - i samarbejde med redaktionens redaktør.

Jobbet er som udgangspunkt en 12-måneders stilling, der kan forlænges men, hvis du har de helt rigtige kompetencer og erfaringer, er vi villige til at tale om en fastansættelse.

Om dig:

• Du har TV-erfaring og er journalist til fingerspidserne

• Du er velorienteret, idérig og engageret

• Du er en dygtig researcher, der kan finde stærke cases og sende en ansøgning om aktindsigt afsted

• Du elsker at være dagsordensættende og blive citeret i andre medier

• Du bider dig fast og følger op på dine egne historier

• Du ser muligheder frem for begrænsninger

• Du brænder for at producere TV, men du skal også have appetit på at udkomme digitalt

• Du skal kunne fortælle dine historier i en vedkommende og interessevækkende form

• Du skal kunne holde flere bolde i luften, så du altid er i gang med mere end én historie

• Du arbejder selvstændigt, grundigt og samvittighedsfuldt

Om os:

• TV 2 Lorry er et hus i forandring, når du begynder hos os, er vi midt i en større forandringsproces, der skal gøre os endnu bedre

• Vi er et ambitiøst hus, der sætter dagsordener i hovedstadsområdet, og vi stræber efter at producere historier, der gør indtryk og forandrer

• Vi sætter en ære i at producere egne historier – hos os begynder dagene ikke med at ”skrælle” aviserne

• Vi tilbyder en sjov og afvekslende hverdag og en arbejdsplads med et godt miljø og mange sjove og dygtige kolleger

Yderligere information:

Dit arbejdssted bliver Allégade 7-9, Frederiksberg.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktør for journalistiske satsninger Martin Kiil på maki@tv2lorry.dk, tlf. 20 64 36 27 eller nyhedschef Michael Robak på miro@tv2lorry.dk, tlf. 22 79 38 17

Send din ansøgning til job11@tv2lorry.dk senest 15. august klokken 12.00. Vi holder samtaler den 19. og 22. august.

Vi sletter og behandler ikke ansøgninger, hvori der står CPR-numre.

Vi forventer, du begynder til oktober eller hurtigst muligt derefter.

Privatlivspolitik:

Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job

TV 2 Lorry:

TV 2 Lorry er et mediehus i konstant udvikling. Vi arbejder hele tiden på at nå flest mulige af de op mod to millioner potentielle seere/brugere, der er i vores sendeområde.

Vi udkommer på TV 2 Danmark, vores egen TV-kanal, tv2lorry.dk, YouTube, Instagram, Twitter og Facebook.

TV 2 Lorry er en af otte regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt indhold til danskerne. TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere. Stationen har til huse i smukke bygninger på Allégade på Frederiksberg, og herfra dækker de godt 90 medarbejdere de bedste historier fra vores sendeområde. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk