Styrelse stopper på Fetterleins sexpille

Den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein regnede med at tjene store penge på at lægge navn og ansigt til markedsføringen af en ny sexpille, VieVax. I stort opsatte og dyre dagbladsannoncer reklamerer han i disse dage for "VieVax - til livet i og uden for soveværelset".

Men Frederik Fetterlein og hans samarbejdspartner får nu stukket en kæp i hjulet af Fødevarestyrelsen. For her opfattes produktet som et kosttilskud - et kosttilskud, der ikke er godkendt vel at mærke.

"Produktet må ikke markedsføres. Vi har pålagt firmaet at stoppe deres hjemmeside og indstille deres markedsføring af de her produkter - det er ikke afgjort, om de er ufarlige for forbrugerne og må derfor ikke sælges, siger fødevarchef Bjørn Wirlander, Fødevarestyrelsen, til TV2/Lorry.

Overfor TV2/Lorry fastholder Fetterlein, at han selv har gode erfaringer med VieVax. På produktets hjemmeside siger han:

"VieVax har hjulpet mig gennem de svære tider, og nu glæder jeg mig til at få lidt mere stabilitet i mit liv. VieVax vil være en stor del af det, og jeg glæder mig til beskæftige mig med salg og markedsføring af produktet, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger, da jeg personligt er blevet en loyal forbruger af VieVax".

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere