Stærkt blødende skudoffer svæver mellem liv og død

En mand, som blev fundet skudt i lysken på en parkeringsplads i Ballerup, er fortsat i livsfare.

Foto: TV2/Lorry

Efter endnu et skyderi i Københavnsområdet kæmper lægerne natten til torsdag for at redde en 30-årig mand, som blev fundet skudt og stærkt blødende på en parkeringsplads i Ballerup.

Læs også: 30-årig mand i livsfare

- Han er i livsfare. Han ligger stadig på operationsbordet på hospitalet, fortæller vagtchef Kim Madsen fra Københavns Vestegns Politi ved 00.30-tiden.

- Det er meget alvorligt. Han er blevet skudt i lysken, tilføjer politiets vagtchef.

Den skudramte mand blev fundet onsdag aften på en parkeringsplads på Baltorpvej i Ballerup omkring klokken 19.40, men det er ifølge politiet uvist, om det også er gerningsstedet.

Ifølge drabschef ved Københavns Vestegns Politi, Charlotte Skovby, er det endnu for tidligt at sige noget om, hvem der kan stå bag forbrydelsen, eller om den er relateret til bandeopgøret.

- Der er ingen vidner, i hvert fald ikke så vidt vi ved. Og manden kan vi slet ikke snakke med, han var ikke ved bevidsthed, da vi fandt ham, sagde hun onsdag aften.

- Vi ved ikke engang, om han overhovedet er blevet skudt her, eller om han er blevet smidt af. Vi ved bare, at han blev fundet stærkt blødende, tilføjer Charlotte Skovby.

Politiets teknikerne er nu ved at samle spor på stedet, og bagefter skal hundene snuse rundt.

- Og så laver vi en masse forhør. Vi skal snakke med de folk, der bor i området, siger drabschefen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik