Små firmaer som Emilies kæmper stædigt mod corona med kreative påfund

Det er ikke kun det gode helbred, som coronavirussen bringer i fare. Mange mindre virksomheder må også kæmpe for eksistensen.

02:57

Emilie Schack er partner og direktør hos træningsstudiet YO STUDIOS på Amager. Mød hende og en række andre virksomheder, som kæmper for at overleve, i dette indslag. Video: TV 2 Lorry

Normalt er der fyldt med svedende mennesker hos træningsstudiet YO STUDIOS på Amager i København. Men det har covid-19-pandemien sat en brat stopper for.

Alle hold med yoga, dans og styrketræning er nu aflyst, så i stedet må virksomheden tænke i helt nye baner for at holde fast i deres medlemmer i den kommende tid.

- Det er noget med at være enormt omstillingsparat og tænke kreativt, fordi vi er vant til at have masser af fysisk kontakt med vores medlemmer. Når vi ikke kan det, må vi gøre tingene anderledes, siger partner og direktør Emilie Schack.

Emilie Schack må tænke ud af boksen for at forsøge at løse de aktuelle udfordringer. Foto: TV 2 Lorry

Derfor har hun hurtigt fået etableret en youtube-kanal, så medlemmerne hver dag kan få sved på panden hjemme i deres egne stuer.

Her kan de nemlig følge deres faste instruktører give dem øvelser via en direkte streamingforbindelse, præcis som stod de i træningscentret.

Iværksætter Emilie Schack optager træningsvideoer videoer til Youtube, nu hvor medlemmerne ikke kan møde fysisk op. Foto: TV 2 Lorry

 - Hvis vores medlemmer melder sig ud, eksisterer vi simpelthen ikke efter denne her krise. Så vi prøver på denne her måde at sige til dem, at hvis de er solidariske med os, vil vi gøre alt, hvad vi kan, mens det her står på, for at inspirere dem med forskellige ting online, forklarer Emilie Schack om tiltaget.

250 fulgte med under første streaming

Ved den første streaming mandag fulgte mere end 250 medlemmer med. Så selvom den første tid med corona også har kostet nogle medlemskaber, giver det alligevel tro på fremtiden.

Ved den første streaming mandag fulgte mere end 250 medlemmer med. Foto: TV 2 Lorry

- Det er meget rørende med den opbakning, vi får. Sårbarheden og usikkerheden er der. Men håbet er der også, og det er trods alt det vigtigste, siger Emilie Schack optimistisk.

Se hvordan flere andre mindre virksomheder i Lorryland forsøger at klare sig igennem corona-krisen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik