Skolepatruljer bliver chikaneret af vrede bilister

Skolepatruljer på flere skoler i Hillerød oplever af få en fuck-finger stukket i hoved, aggressiv opgasning ved siden af skoleovergange med små elever og bilister, der først bremser op tæt på eleverne i skolepatruljen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Arkiv foto Foto: TV2/Lorry

- Jeg har faktisk engang været ude for, at en bilist næsten kørte ind i mig, så jeg blev nødt til at springe ind på fortorvet for ikke at blive kørt ned, fortæller Joachim Ravn fra 7.b. på Marie Mørks Skole i Hillerød, der flere gange om ugen hører fra eleverne på skolen, at de har været udsat for chikane fra bilisterne.

Skolepatruljeleder Jytte Vibe Jacobsen fra Marie Mørks Skole i Hillerød er dog fortsat tryg ved at sende elever fra 7. og 8. klasse ude i det trafikerede kryds, hvor skolen ligger. Foruden en oplæring i trafikreglerne bliver eleverne også klædt på til at tackle chikanen.
- De har alle gennemgået et kursus, hvor de oplæres til at kunne tackle den her slags problemer, hvor der for eksempel kan blive råbt dumme kommentarer, rakt fuck-finger, dyttet og andre ubehagelige ting, siger Jytte Vibe Jacobsen til Frederiksborg Amts Avis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik