Shamrock: FCK er kun lille favorit

Shamrock Rovers-manager anser kun FCK for lille favorit inden returkamp i Champions League-kvalifikationen.

Når FC København tirsdag aften i Dublin skal forsvare en 1-0-føring i returopgøret mod irske Shamrock Rovers i Champions League-kvalifikationens tredje runde, så får københavnerne det ikke nemt.
Det mener irernes manager, Michael O'Neill.

- Det er 60-40 i FC Københavns favør. De fører trods alt, og de har ikke indkasseret et mål på deres hjemmebane. De kan være tilfredse med situationen, og de er fuldt ud klar over, at hvis de formår at score, så sætter det dem i en meget stærk situation, siger Michael O'Neill ifølge sporten.dk.

Manageren vil gerne røbe sit holds taktik inden den vigtige kamp.

- Vores taktik bliver ikke at komme blæsende fra start og satse på at score et hurtigt mål. Vi vil gribe det afventende an og ikke angribe hovedløst. Scorer de imod os, så bliver det en meget vanskelig opgave.

- Vi vil gøre alt for at være med i kampen om den samlede sejr så længe som muligt. Jeg tror på, vi er i stand til at score. Det synes jeg, vi beviste i København.

- Men vi vil bringe flere folk frem på den sidste tredjedel af banen, end vi gjorde i København, fortæller O'Neill.
Han er fortrøstningsfuld i forhold til at føre sit hold videre til playoff-runden, hvor der står billetter til selve gruppespillet på spil.

- Hvis vi spiller op til samme niveau som i den første kamp, så tror jeg på vores chance. Vi skal nok få muligheder, og så handler det om at udnytte dem og slå til på de rigtige tidspunkter, vurderer manageren.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere