Politiet finder våben hos Ballerup-rockere

Politi og Skat beslaglægger skydevåben, hash og en måske forfalsket Harley-Davidson i Bandidos-hus i Ballerup.

Foto: TV 2 Lorry

To ulovlige skarpladte skydevåben, en enhåndsbetjent foldekniv, et kilo hash og en Harley-Davidson motorcykel, der menes at være forfalsket.
Det er noget af udbyttet, efter at Københavns Vestegns Politi sammen med blandt andre Skat har gennemført en aktion mod et Bandidos-tilholdssted på Mosevej i Ballerup og på en adresse i København.

En 26-årig mand, der er Bandidos-prøvemedlem, er anholdt. Han sigtes for at være i besiddelse af et af skydevåbnene og en stor del af den fundne hash.
Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet.

Det var lidt før klokken 6 torsdag morgen, at Københavns Vestegns Politi i samarbejde med Task Force Øst, Københavns Politi, Rigspolitiet og Skat slog til mod Ballerups Bandidos-rockere.
- Aktionen var et led i den såkaldte Al Capone-indsats, hvor politiet og Skat går efter rocker- og bandemedlemmers ulovlige og uretmæssige værdier, siger efterforskningschef Jørgen Isalin, Københavns Vestegns Politi.

Ud over våben og hash sikrede politiet sig ved aktionen en del dokumenter og regnskaber.
Skat beslaglagde blandt andet en bil og en motorcykel samt yderligere en motorcykel af mærket Harley-Davidson, som politiet mener er forfalsket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik