Onanerede og befølte kvinde i bus

En 27-årig kvinde fra Vindinge fra Roskilde var udsat for en grim oplevelse på vej til arbejde i morges, skriver DAGBLADET Roskilde.

I bus 600S opdagede hun at nogen tog hende på det ene bryst. Da det var sket to gange rykkede hun frem i bussen tættere på chaufføren. Det fik den langfingrede mand til at følge efter.
- Herefter trak han sine bukser ned og onanerede foran kvinden, fortæller Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Kvinden var tydelig rystet over episoden og valgte at stå af ved Margretheskolen ved Gundsømagle. Desværre for hende stod manden også af, hvilket fik buschaufføren til at råbe efter manden, som løb mod Gundsømagle forfulgt af en yngre mandlig buspassager. Det lykkedes dog ikke den yngre mand at indhente gerningsmanden.
Politiet sendte flere patruljevogne og en hundepatrulje til området. Klokken 07.52 blev manden anholdt, imens han var i færd med at antaste børn i 8-10 års alderen på Margretheskolen.
- Børnene forsøgte tydeligvis at undgå manden, som viser sig at være indisk asylansøger med adresse i Svanholmlejren. Jeg er meget tilfreds med at vi fik fat i ham så hurtigt, siger Carsten Andersen.
Den 46-årig inder sidder i disse timer til afhøring hos politiet, som endnu ikke har afgjort hvad episoden får af konsekvenser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik