Ny serie: Går tæt på nogle af dem, der bruger egen succes til at skabe noget for andre

Nogle har tjent millioner, andre har skabt overskrifter nationalt og internationalt. Fælles for dem er, at de nu arbejder for at få flere med i fællesskabet. Mød dem i Frontløberne.

01:00

Fra venstre: Selina Juul, Lennart Lajboschtiz, Steen Mondrup, Peder Mondrup, Dan Husted og Søren Ejlersen. Video: Simon Læssøe - Ritzau Scanpix

Søren Ejlersen og Selina Juul har begge sat sig tydelige spor i danskernes madvaner. Som medstifter af Aarstiderne har Søren Ejlersen lettet hverdagen for mange med sine måltidskasser og Selina Juul har sat en international bevægelse i gang, der har fået os til at være bedre til at bruge rester og mindske madspild.

Lennart Lajboschitz har som stifter af Tigerbutikkerne skabt en international succes og Dan Husted har som medstifter af street foodmekkaet Papirøen, på bare fire år, skabt en af de største turistmagneter i København. Og så er der Team Tvilling. De har sammen gennemført både maraton og Ironman, selvom den ene halvdel, Peder Mondrup, er spastisk lammet.

Alle er de mennesker med successer i bagagen. I serien Frontløberne har vi fulgt dem i seks måneder for at finde ud af, hvorfor de ikke bare soler sig i det, de allerede har opnået, men i stedet sætter alle kræfter ind på at skabe nye projekter, hvor et større fællesskab inviteres med.

Første episode kan du se på TV 2 Lorrys egen tv-kanal i aften kl. 19.55, eller frit og gratis, når det passer dig her.

Føste afsnit går tæt på Team Tvilling. Hvordan de begyndte deres rejse, bare de to og en masse hård træning – og til nu, hvor de har sat alvorligt skub i Handicapdanmark med 500 aktive i foreningen Team Tvilling og lokalafdelinger i hele landet.

Se serien her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik