Ny serie: Går tæt på nogle af dem, der bruger egen succes til at skabe noget for andre

Nogle har tjent millioner, andre har skabt overskrifter nationalt og internationalt. Fælles for dem er, at de nu arbejder for at få flere med i fællesskabet. Mød dem i Frontløberne.

Søren Ejlersen og Selina Juul har begge sat sig tydelige spor i danskernes madvaner. Som medstifter af Aarstiderne har Søren Ejlersen lettet hverdagen for mange med sine måltidskasser og Selina Juul har sat en international bevægelse i gang, der har fået os til at være bedre til at bruge rester og mindske madspild.

Lennart Lajboschitz har som stifter af Tigerbutikkerne skabt en international succes og Dan Husted har som medstifter af street foodmekkaet Papirøen, på bare fire år, skabt en af de største turistmagneter i København. Og så er der Team Tvilling. De har sammen gennemført både maraton og Ironman, selvom den ene halvdel, Peder Mondrup, er spastisk lammet.

Alle er de mennesker med successer i bagagen. I serien Frontløberne har vi fulgt dem i seks måneder for at finde ud af, hvorfor de ikke bare soler sig i det, de allerede har opnået, men i stedet sætter alle kræfter ind på at skabe nye projekter, hvor et større fællesskab inviteres med.

Første episode kan du se på TV 2 Lorrys egen tv-kanal i aften kl. 19.55, eller frit og gratis, når det passer dig her.

Føste afsnit går tæt på Team Tvilling. Hvordan de begyndte deres rejse, bare de to og en masse hård træning – og til nu, hvor de har sat alvorligt skub i Handicapdanmark med 500 aktive i foreningen Team Tvilling og lokalafdelinger i hele landet.

Se serien her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere