Nægter at være Arresødal-blotter

- Det var ikke mig, forklarede en 25-årig psykisk syg mand fra Frederiksværk i i går Retten i Hillerød. Han blev i går varetægtsfængslet, anklaget for at have blottet sig i mindst 17 tilfælde, skriver Frederiksborg Amts Avis

En 25-årig mand fra Frederiksværk blev i går varetægtsfængslet i to uger på en lukket psykiatrisk afdeling. Han er mistænkt for at være den person, som siden maj har blottet sig for adskillige kvinder i og omkring Arresødal Skov og i et enkelt tilfælde i Hillerød nær en skole.

Manden nægter sig skyldig, og den sigtedes forsvarer pegede i går i Retten i Hillerød blandt andet på, at vidnernes beskrivelser er i modstrid med hinanden.

Manden blev i retten beskrevet som en enspænder uden familie eller venner i byen. Han bliver desuden behandlet medicinsk for skizofreni og bor alene i et socialt boligbyggeri.

Den sigtedes beskikkede forsvarer satte desuden spørgsmålstegn ved det faktum, at manden skulle have masturberet i en bil den 21. maj nær ved Hillerødholms Skole i Hillerød.

- Det undrer mig, at en enlig særling kan få fat i en bil, forklarede hun over for dommeren med tanke på, at manden hverken har kørekort, bil eller omgangskreds.
Forsvareren pegede desuden på, at politiet i to omgange har ransaget den sigtedes hjem uden at finde spor af det joggingtøj, han af flere vidner er blevet beskrevet iført under sine ugerninger i skoven. Forsvaret understregede desuden, at det eneste vidne, som har identificeret manden ud fra et fotoalbum gjorde det med ordene: »Jeg synes, jeg kan genkende ham på hans øjne«.

Dommeren valgte at se stort på forsvarets argumenter og varetægtsfængslede manden frem til 13. september.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Nexus foto

Kritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere