Naboer frygter rockerkonflikt

I nat bragede en førerløs lastbil ind i en Bandidos-rockerborg på Amager. Politiet ved endnu ikke, hvem der står bag, men kan ikke udelukke, at en ny bandekonflikt er brudt ud.

Lastbilen ramte muren klokken 03 i nat uden fører og det var ikke et uheld. En mursten var lagt på lastbilens speeder og den 17,5 tons tunge lastbil kørte en meter ind i huset. I formiddags blev den trukket ud af endevæggen på Bandidos-borgen i krydset mellem Løjtegårdsvej og Amager Landevej.

Læs også: Lastvogn drøner ind i rockeres klubhus

I februar rykkede rockergruppen Bandidos ind på Amager, som i flere år har været Hells Angels Område. Kun få hundrede meter fra Bandidos rockerborgen ligger et klubhus for HA's støttegruppe Devils Choice.

Politiet kan ikke afvise, at nattens dramatiske aktion er et udtryk for en konflikt mellem Bandidos og HA eller en anden bande. Et vidne fortæller, at en del personer løb ud på gaden efter braget - formentlig med køller.

Politiet har overvågningsbilleder, der vil skabe klarhed over episoden.

Teorien er, at personerne med køllerne kom inde fra huset.

Naboerne, som Lorry talte med i dag, var chokerede over udsigten til en rockerkonflikt. Politiet hører gerne fra personer, der har set eller hørt lastbilen drøne ind i muren.

Vi har mere om historien i vores udsendelse kl. 10.30

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

57-årig mand savnes – nu beder politiet om hjælp

s-tog

Kvinde frifindes for vold - sprøjtede vand på ansatte i DSB

arbejdsulykke ny ellebjerg

Mand mister livet i arbejdsulykke ved metrobyggeplads

Fartkontrol

Leasingselskab taber kamp om Porsche efter høj fart

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere