Mistænkt blotter løsladt før tid

Den mand, som den 30. august blev varetægtsfængslet for at være den såkaldte »Arresødal-blotter« er løsladt igen. Anklagemyndigheden har valgt at droppe flere af sigtelserne ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Mens en ukendt blotter i to tilfælde har generet forbipasserende i Arresødal Skov i Frederiksværk, har en 25-årig mand fra Frederiksværk siddet varetægtsfængslet på en lukket psykiatrisk afdeling siden den 30. august, mistænkt for at have blottet sig i mindst 16 tilfælde i samme skov.
Den varetægtsfængslede mand har hele tiden nægtet sig skyldig, og nu har politiet valgt at frafalde flere af sigtelserne mod ham og løslod i den anledning manden i tirsdags seks dage før endt varetægtsfængsling.
Politiet har dog valgt at fastholde flere af sigtelserne, understreger vicepolitiinspektør Finn Bernth Andersen, der dog ikke vil komme ind på, hvor mange af de i alt 10 forhold, manden fortsat er sigtet for.
- Efter vores opfattelse er det stadig den rigtige mand, vi har fat i til nogle af forholdene, siger vicepolitiinspektøren.
Han opfordrer borgerne til så hurtigt som muligt at rette henvendelse til politiet, hvis de ser en person, der blotter sig i området omkring Arresødal Skov.
- Man skal prøve at være opmærksom på mandens udseende, men ikke begynde at tage kontakt til ham, siger vicepolitiinspektøren og understreger, at politiet ikke mener, at de nu to mistænkte blottere har voldelige tendenser.
- Nej, vi har tværtimod eksempler på, at blotteren har vendt rundt og er gået igen, når han er blevet tiltalt, siger Finn Bernth Andersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20071024-220631-2-1920x1282we

playI dag fylder et stykke dansk kulturarv 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere