Mand i livsfare: Politiet søger vidner i Allerød

En 54-årig mand blev lørdag morgen indlagt på Rigshospitalet med en voldsom skade i hovedet. Han er i livsfare, og politiet kan ikke afhøre ham. De søger derfor vidner, der kan hjælpe med at opklare, hvordan manden er kommet til skade.

Politiet har indtil videre fundet ud af, at den 54-årige mand har været på bodegaen "Pillen" i Allerød frem til kl. 23.30 fredag aften. I løbet af natten er han blevet set flere steder på M.D. Madsensvej, hvor han enten har været konfus eller har sovet på jorden. Tidligt lørdag morgen møder den 54-årige mand en bekendt, der sørger for, at han bliver kørt hjem. På det tidspunkt har han allerede skader på hoved og krop. Efter hjemkomsten bliver den 54-årige mand dårlig. Han ligger i øjeblikket i kunstigt koma på Rigshospitalet.

Politiet kender mandens identitet. Intet tyder på en forbrydelse, men politiet vil gerne høre fra vidner, der kan hjælpe med oplysninger om, hvordan manden er kommet til skade. Den 54-årige er to meter høj, almindelig af bygning og har kort, mørkt hår. Han var iført mørk skjorte, mørk dynevest og cowboybukser. Politiet kan kontaktes på 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lige nu
Politibil

Politi efterlyser 13-årig: Har været forsvundet i fire dage

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere