Mænd sigtet for menneskehandel

Prostituerede rumænske kvinder har arbejdet på bordeller over hele landet, siger Københavns Politi.

Igennem adskillige måneder har to rumænske mænd tjent penge på to kvinder, som har arbejdet som prostituerede, mener Københavns Politi.
- De to kvinder har arbejdet på bordeller mange forskellige steder i Danmark, siger lederen af efterforskningen, Trine Møller. Den ene har været prostitueret i cirka et års tid, mens den anden har været her i cirka seks måneder. De har arbejdet både i Jylland, på Fyn og på Sjælland.
Sigtet for menneskehandel
Mændene blev anholdt af betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi mandag. Betjentene gik i aktion, da politifolk i København forinden havde fået kontakt med kvinderne og hørt deres beretninger. Foreløbig sigter politiet de to mænd for menneskehandel ved at have benyttet utilbørlige metoder over for kvinderne.
Hvad der nærmere ligger i det, ønsker politiet tirsdag ved middagstid ikke at gå i detaljer med. Det skyldes, at kvinderne først skal afgive forklaring foran en dommer, og derefter vil mændene blive fremstillet i retten.
- Vi ønsker at få dem varetægtsfængslet, siger Trine Møller, der leder den gruppe betjente, som forsøger at opklare sager om handel med kvinder.
Mændene er begge 23 år. Hvad de skal have tjent på den påståede menneskehandel har politiet endnu ikke gjort op. De to kvinder er henholdsvis 21 og 25 år.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

617670-311

Politi efterforsker mulig bilbombe i Gladsaxe som drabsforsøg

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere