Lyngby-træner er tilfreds trods nederlag

Træner Niels Frederiksen roser store dele af Lyngbys spil, selvom det søndag blev til et nederlag på 0-2 til Horsens i Superligaen.

- Vi spillede fint, også efter, at vi kom bagud. Vi havde bolden meget i anden halvleg og producerede de chancer, vi skulle i det etablerede spil. Horsens producerede selvfølgelig en del i omstillingsspillet, men vi var ærgerrige og ville vinde, men det lykkedes ikke, siger Niels Frederiksen til TV2 Sport.

Hosens satte sig på kampen efter at være kommet foran 1-0 ved Gilberto Macena i første halvleg. Men Niels Frederiksen afviser at ville pege på konkrete ting, som var skyld i nederlaget.

- Nu skal man ikke gøre fodbold til en stor videnskab. Nogle gange rammer man bolden en kvart millimeter på den ene side af foden, og så går den ind. Og nogle gange rammer man lige et stykke forkert, og så rammer den stolpen, siger Niels Frederiksen.

- Og nogle gange får man et straffespark, når man skal have det, andre gange ikke. Der er mange faktorer, og blandt andet synes jeg ikke helt, at vi var skarpe nok i vores forsvarsspil, siger Niels Frederiksen.

Han afviser, at han hentyder til en situation i slutfasen, hvor indskiftede Uffe Bech faldt i feltet efter et sammenstød med Andreas Augustsson, uden at dommeren fløjtede.

- Nej, jeg udtaler mig ikke om hans præstation, men om mine spilleres. Og dybest set, så synes jeg, at mine spillere gjorde en udmærket figur.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

20_percent

playOL-skatere: Vi er bange for at køre ind i børnene

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere