Lokalliste i international klemme

Lokallisten i Rudersdal er kommet i en international klemme. Listens hjemmeside har været »hostet« af det amerikanske selskab »BuyDomains«, som er gået nedenom og hjem med en gæld på mange millioner. Med sig ned har de taget Lokallistens hjemmeside.

- BuyDomains har sendt os en regning på næsten 9000 kroner for at frigive hjemmesiden. Nu har en ny virksomhed overtaget »BuyDomains« webhotel, og de kræver en kopi af mit pas samt billeder, før de vil frigive vores hjemmeside. Det eneste, de ikke får, er mine bankoplysninger, siger Axel Bredsdorff til Frederiksborg Amts Avis.
Han er indehaver af domænenavnet »Lokallisten.dk« og kommunalpolitiker i Rudersdal.
Axel Bredsdorff håber, at når han har sendt de fornødne oplysninger, så vil Listens hjemmeside blive frigivet inden for en måneds tid.
- Normalt informerer vi borgerne via vores hjemmeside og via nyhedsbreve på vores lokale stationer i Birkerød og Holte. Men stationerne er også lukket ned i øjeblikket på grund af sporarbejde, så vi har det lidt svært lige nu. Jeg er glad for, at det ikke er valgkamp, siger Axel Bredsdorff til avisen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Skomager Helsingør

playSkomager meldt til politiet: ”De kunne bare have spurgt mig, om jeg må holde åbent”

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere