Kvinde bedøvet og voldtaget

En 30-årig kvinde blev bedøvet med stærk sovemedicin og i forsvarsløs tilstand voldtaget af en 27-årig mand i et hjem i Helsingør. Sådan lyder sigtelsen mod en 27-årig mand, der blev varetægtsfængslet i dybeste diskretion i sidste uge. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En 27-årig mand blev tirsdag aften anholdt på gaden i Helsingør i nærheden af sit hjem i forbindelse med en usædvanlig voldtægtssag.
Onsdag blev han i al hemmelighed fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, hvor han blev sigtet for voldtægt i form af et såkaldt drug rape mod en 30-årig kvinde med bopæl i Helsingør Kommune. Den 27-årige mand, der ikke er tidligere straffet, kom med en delvis erkendelse af voldtægt.
Dommeren fandt, at der var tilstrækkeligt grundlag for at varetægtsfængsle manden i foreløbig 14 dage.
- Vi valgte at skride til anholdelse af manden med det samme. Voldtægtsanmeldelser er noget, vi tager meget seriøst, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.
- Vi ved, at kvinden blev bedøvet med stærk beroligende medicin eller sovemedicin, så hun var bevidstløs eller ude af stand til at forsvare sig, siger Henning Svendsen.
- Det er desværre en udbredt opfattelse, at der ikke er tale om voldtægt, når der ikke bliver brugt almindelig vold. Det kan måske også forklare den 27-årige mands reaktion på sigtelsen, fortsætter Henning Svendsen.
Vicepolitiinspektøren vil af hensyn til særligt den forurettede ikke fortælle flere detaljer fra efterforskningen. Han oplyser dog, at den 27-årige mand og 30-årige kvinde havde kendskab til hinanden i forvejen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere