Kunder sendte firma ud i konkurs

To store kunders konkurs og talrige mindres fik skæbnesvangre konsekvenser for Helsingør-områdets største elinstallatøfirma El-basserne A/S med hovedkontor på Fabriksvej i Helsingør. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ved indgangen til denne måned valgte direktøren at smide håndklædet i ringen efter, at den 17 år gamle virksomhed i løbet af 2009 havde 3,5 millioner kroner ude at svømme hos kunder, som enten var blevet erklæret konkurs eller for de mindre kunders vedkommende var blevet erklæret insolvente.
- Vi valgte at stoppe på et tidspunkt, hvor vi stadig kunne betale medarbejdernes løn og banken. Det er bedre selv at sige stop, end at andre skal gøre det, siger administrerende direktør Søren Gert Larsen.
Men det var ikke en nem beslutning.
- Det var meget hårdt at stå foran 40 ansatte, hvor mange har været her mange år. Det er jo også den virksomhed, jeg har kæmpet for i 17 år, siger Søren Gert Larsen til Frederiksborg Amts Avis.
Hos VVS- og Elinstallatørernes brancheorganisation Tekniq har man også oplevet flere konkurser siden krisen satte ind, men i langt mindre målestok end i den øvrige byggebranche.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik