Kunder sendte firma ud i konkurs

To store kunders konkurs og talrige mindres fik skæbnesvangre konsekvenser for Helsingør-områdets største elinstallatøfirma El-basserne A/S med hovedkontor på Fabriksvej i Helsingør. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ved indgangen til denne måned valgte direktøren at smide håndklædet i ringen efter, at den 17 år gamle virksomhed i løbet af 2009 havde 3,5 millioner kroner ude at svømme hos kunder, som enten var blevet erklæret konkurs eller for de mindre kunders vedkommende var blevet erklæret insolvente.
- Vi valgte at stoppe på et tidspunkt, hvor vi stadig kunne betale medarbejdernes løn og banken. Det er bedre selv at sige stop, end at andre skal gøre det, siger administrerende direktør Søren Gert Larsen.
Men det var ikke en nem beslutning.
- Det var meget hårdt at stå foran 40 ansatte, hvor mange har været her mange år. Det er jo også den virksomhed, jeg har kæmpet for i 17 år, siger Søren Gert Larsen til Frederiksborg Amts Avis.
Hos VVS- og Elinstallatørernes brancheorganisation Tekniq har man også oplevet flere konkurser siden krisen satte ind, men i langt mindre målestok end i den øvrige byggebranche.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Skomager Helsingør

playSkomager meldt til politiet: ”De kunne bare have spurgt mig, om jeg må holde åbent”

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere