Kommuner omkring København helt i top på ny liste over huspriser

Huspriser i København steget med 72 procent siden 2010.

For syvende år i træk er huspriserne i Danmark steget. Den største procentvise ændring i huspriserne oplever Københavns Kommune, hvor priserne er steget med 72,7 procent siden 2010.

Det oplyser Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden i en pressemeddelelse fra  boligsiden.dk.

- Krisen på boligmarkedet satte først ind i hovedstadsområdet, som omvendt også blev det sted, der kom sig hurtigst over krisen. Og siden er priserne fortsat steget. Derfor er det heller ikke overraskende, at det netop er hovedstadskommunerne, der præger top 10 i denne opgørelse, siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Hovedstadskommuner i front

Efter København har Tårnby, Gentofte, Rødovre, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Hvidovre, Herlev, Solrød og Brøndby Kommuner oplevet de procentvise største stigninger i huspriserne siden 2010.

Prisstigningen på 72,2 procent i København svarer til, at standardhuset på 140 kvadratmeter her kostede 3,1 millioner kroner i 2010 - i dag koster 5,4 millioner kroner for et tilsvarende hus. Altså en forskel på 2,3 millioner kroner. 

Se oversigt her:

 
 
Foto: Boligsiden.dk

Her kan du finde tallene for din kommune: 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Natteliv

playDansk Erhverv kritiserer udkast til plan for nattelivet i København

krydstogtskib

Overborgmester og kulturborgmester uenige om antallet af krydstogtskibe

turister i nyhavn

Her er planen der skal redde turismen i København

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere