Køge: Mand overlever skud i hovedet

En 25-årig mand slap søndag aften med livet i behold, selvom han blev skudt i hovedet med en pistol i en lejlighed i Køge. Gerningsmanden er på fri fod.

- Vi får klokken 23.24 en anmeldelse om et drabsforsøg på en adresse på Parkvej 32 i Køge. En mand er blevet skudt i hovedet med en pistol, siger vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Offeret er på trods af den alvorlige hændelse blevet erklæret uden for livsfare.

- Han skal igennem nogle flere operationer på Rigshospitalet, hvor han er bragt til. Vi har netop fået meldingen om, at han er uden for livsfare, så han har været heldig, siger vagtchefen ved femtiden mandag morgen.

Politiet har endnu ikke pågrebet gerningsmanden bag skyderiet, og motivet er også uklart.

- Der var nogle vidner til stede i lejligheden. De har ikke kunnet fortælle os, hvem gerningsmanden er. Men de har givet os et signalement, og vi har selvsagt ikke kunnet afhøre offeret endnu, siger Henrik Møller Nielsen.

Politiet leder efter en mand, der beskrives som værende ikke-etnisk dansker, 20-25 år, 175-180 centimeter høj, kraftig af bygning og "mere eller mindre" skaldet.

- Derudover ved vi, at han skød manden med en pistol, men ikke hvilken kaliber, pistolen har, tilføjer vagtchefen.

Politiet ønsker endnu ikke at komme ind på, om skyderiet er et opgør i et kriminelt miljø, eller om offeret i forvejen er kendt af politiet.

Politiet kender ikke motivet til drabsforsøget.

Sagen efterforskes på højtryk i øjeblikket og politiet vil meget gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

617670-311

Politi efterforsker mulig bilbombe i Gladsaxe som drabsforsøg

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere