Københavnsk gade ramt af to bankrøverier

Den nye uge er startet noget hektisk på Jernbane Allé i København, hvor bankrøvere med få timers mellemrum har røvet først Danske Bank og et par timer senere Nordea. De formodede gerningsmænd er anholdt.

Foto: TV 2 Lorry Arkivfoto

Ved ti-tiden truede en mand sig til et ukendt pengebeløb i Danske Bank ved hjælp af en pistol og flygtede efterfølgende på en cykel. Han nåede dog kun at være i besiddelse af pengene i 25 minutter, da politiet genkendte og fangede en person med et lignende signalement, mens han cyklede rundt på sin cykel med udbyttet på sig. Pistolen havde han dog ikke længere på sig.

Blot et par timer senere udspillede der sig en lignende situation lidt længere nede ad gaden. I dette tilfælde var det Nordea, der fik besøg af en røver, som ved hjælp af en kniv truede de ansatte til at udlevere nogle få tusind kroner.

Ligesom sin 'kollega' fra Danske Bank valgte Nordea-røveren også at flygte på en cykel. Han slap i første omgang væk, men efter blot 30 minutter blev en mand med et lignende signalementet genkendt og anholdt af politiet. Han havde dog hverken kniv eller kontanter på sig længere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik