Knæk Cancer 2020: Hvem vil du overraske med en buket?

Fortæl os hvem, der har hjulpet, eller hjælper, dig gennem et hårdt kræftforløb. Foto: Gitte Kjærbøl / Ritzau Scanpix

Der er nu lukket for indstillinger

  • 09. okt 2020 kl. 13:30 TV 2 Lorry vil gerne takke for alle de flotte, rørende indstillinger, vi har modtaget. Indstillingsvinduet er nu lukket. Hvis du endnu ikke har hørt fra os, betyder det ikke, at vi ikke har valgt at gå videre med din indstilling. Alle indstillinger bliver besvaret personligt.

Det er tid til at give en ekstra belønning til de pårørende eller bekendte, som giver en ekstra hånd i en svær tid.

Derfor uddeler TV 2 Lorry sammen med TV 2 og Knæk Cancer en flot buket og overraskelse til fem personer fra Hovedstadsområdet, der giver alt, hvad de har for at hjælpe andre gennem kampen mod kræft.

Vi kalder det "Blomster mod Cancer", og du kan sende indstillinger fra mandag 5. oktober til fredag 9. oktober.

Kender du en uundværlig person, som fortjener en buket og en særlig tak? Så læs videre i boksen herunder.

Sådan indstiller du til "Blomster mod Cancer"

Hvem kan indstilles?

Du kan indstille den eller de personer, der hjælper, eller har hjulpet, dig gennem dit forløb med kræft. Det kan være familie, venner, bekendte, sundhedpersonale - det er faktisk helt op til dig selv, så længe personen har gjort en ekstra indsats.

 

Hvem kan sende indstillinger?

Alle kan sende indstillinger, og man må gerne sende mere end én.

Bemærk, at du bedes sende én mail per indstilling.

 

Hvordan indstiller man?

Send en mail til majo@tv2lorry.dk.

Skriv "Indstilling" i emnefeltet.

 

Skriv 2-5 linjer om hvorfor personen fortjener en ekstra tak.

 

Alle mails bliver læst og besvaret. Mails og indhold behandles i overensstemmelse med gældende regler for persondatahåndtering og slettes 24. oktober. Selve optagelserne vil foregå under hensynstagen til coronareglementer.

Hvordan foregår det?

Når du har sendt din indstilling, vil den blive læst igennem og besvaret af redaktionen. Derefter kontakter vi udvalgte og aftaler, hvornår og hvordan overraskelsen skal finde sted.

TV 2 Lorry udgiver en video med en buketoverrækkelse hver dag i ugen op til Knæk Cancer-showet, der sendes på TV 2 lørdag 24. oktober.

Videoerne vil kunne ses på vores Facebookside, Instagram, i vores 19.30-udsendelse og på tv2lorry.dk. Bemærk, at videoerne muligvis også kan indgå i Knæk Cancer-showet på TV 2.

Alle overraskelser vil blive afviklet i overensstemmelse med corona-reglementerne, ligesom behandlingen af din indstilling sker i overensstemmelse med gældende regler for persondatahåndtering.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik